جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
۵ |
۲

بدقولی ستاره حاشیه‌ساز پرسپولیس؛ عشق و حال به جای بازگشت!

بدقولی ستاره حاشیه‌ساز پرسپولیس؛ عشق و حال به جای بازگشت!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سردار دورسون مهاجم ترک تبار پرسپولیس هنوز به ایران برنگشته است.

به گزارش خبرورزشی، سردار دورسون مهاجم ترک‌تبار پرسپولیس که همچنان در ترکیه حضور دارد، فعلاً برنامه‌ای برای بازگشت به ایران ندارد.

با وجود داشتن قرارداد با پرسپولیس، زمزمه‌هایی درباره جدایی این بازیکن شنیده می‌شود. دورسون که دیرتر از سایر بازیکنان به اردوی تیم در ترکیه پیوسته بود، همراه کاروان پرسپولیس به تهران بازنگشت. او در گفت‌وگویی، مصدومیت را دلیل غیبت خود عنوان کرد و وعده داد که جمعه به تهران بازمی‌گردد تا در تمرینات جدید تیم شرکت کند.

اما همچنان خبری از بازگشت این مهاجم نیست و فعالیت‌های او در فضای مجازی چیز دیگری را نشان می‌دهد؛ استوری‌هایی که گاهی از تمرینات انفرادی و گاهی از تفریح در دریا منتشر می‌شود، شایعه بی‌میلی به بازگشت را تقویت کرده است.

دورسون به دنبال تمدید قرارداد و افزایش دستمزد بود، اما باشگاه با این خواسته مخالفت کرده و حالا این بازیکن می‌تواند بدون پرداخت غرامت از پرسپولیس جدا شود. گفته می‌شود او به شدت بی‌انگیزه شده و عملکردش نیز رضایت هاشمیان را جلب نکرده است.

با این شرایط، به نظر می‌رسد پرسپولیس باید خود را برای جدایی قریب‌الوقوع دورسون آماده کرده و به دنبال گزینه‌ای مناسب برای جانشینی او باشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • حبیب IR ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۰
    بابا کجا باید التماس کنیم آقای درویش درسون درحد پرسپولیس نبود ونیست چه بهتر که این کاررا انجام داده تورابه هرچه می پرستی قراردادش رافسخ کنید حتی با پرداخت خسارت ونگرفتن بازیکن جایگزین این آرزوی اکثرهواداران است
  • صمد IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۰
    مهند علی راجذب کنند اگرپول خوب بهش بدن که بهتر ازسپاهان چرانیاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی