سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸
۵ |
۹

لژیونر ایرانی در رادار استقلال/ مذاکرات انجام شد؛ شانس آبی‌ها برای جذب ستاره مورایس 

لژیونر ایرانی در رادار استقلال/ مذاکرات انجام شد؛ شانس آبی‌ها برای جذب ستاره مورایس 
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیران باشگاه استقلال تهران مذاکراتی را با مدیر برنامه‌های محمد قربانی، هافبک ایرانی تیم الوحده امارات، برای تقویت خط میانی این تیم آغاز کرده‌اند.

باشگاه استقلال تهران در تلاش برای تقویت ترکیب خود، با محمد قربانی، هافبک ایرانی تیم الوحده امارات، وارد مذاکره شده است. این اقدام بنا به درخواست ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان، صورت گرفته است تا نقاط ضعف احتمالی در خط میانی تیم پوشش داده شود.

با این حال، جذب قربانی با چالش‌هایی روبرو است. عملکرد درخشان این بازیکن در فصل گذشته، او را به یکی از مهره‌های کلیدی و ثابت تیم الوحده امارات تبدیل کرده است. ژوزه مورایس، سرمربی الوحده، تمایلی به از دست دادن این بازیکن ارزشمند ندارد و با توجه به حضور این تیم در رقابت‌های آسیایی فصل آینده و همچنین نزدیک شدن به جام جهانی ۲۰۲۶، خود قربانی نیز هنوز تصمیمی قطعی برای بازگشت به فوتبال ایران اتخاذ نکرده است. این عوامل باعث می‌شود شانس استقلال برای نهایی کردن این انتقال، چندان بالا نباشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • حقگو IR ۰۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    علی کریمی که بازیساز خیلی بهتره سابقه بازی عالی تو تیم داشته و قلبا دوست داشت بیاد و مبلغ رضایتنامه هم بالاخره راه اومده بودن رو نگرفتین بعد میرین سراغ محبی که معلوم نیست خودش راضی باشه و مبلغ رضایت نامش معلوم نیست چقدر بخوان؟چه کارای عچیبی میکنن!!!
  • حسین IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    منظور شما از این همه باد کردن استقلال دقیقا چی هست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی