شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
۱ |
۰

ضربه سنگین به منچسترسیتی؛ رودری همچنان غایب است!

ضربه سنگین به منچسترسیتی؛ رودری همچنان غایب است!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

منچسترسیتی اعلام کرد که رودری تا سپتامبر به طور کامل به آمادگی باز نخواهد گشت.

رودری، هافبک اسپانیایی منچسترسیتی، پس از بازگشت از آسیب رباط صلیبی قدامی، در جام جهانی باشگاه‌ها به میدان رفت اما در بازی اخیر مقابل الهلال آسیب جدیدی متحمل شد. پپ گواردیولا در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کرد که بازیکن جوان در چند روز اخیر تمرینات بهتری داشته است، اما هنوز تا رسیدن به آمادگی کامل فاصله زیادی دارد و احتمالاً تا سپتامبر قادر به بازی کردن نخواهد بود.

منچسترسیتی فصل گذشته را بدون حضور رودری با مشکلات فراوانی پشت سر گذاشت و در نهایت بدون کسب هیچ جامی، یکی از ضعیف‌ترین فصول خود را تجربه کرد. حالا این تیم باید فصل جدید را نیز بدون یکی از کلیدی‌ترین مهره‌هایش آغاز کند.

گواردیولا تأکید کرد که سلامت رودری در اولویت قرار دارد و باشگاه نمی‌خواهد هیچ ریسکی در بازگشت او به میادین انجام دهد. منچسترسیتی هفته آینده اولین بازی فصل خود را مقابل ولورهمپتون برگزار خواهد کرد و به احتمال زیاد تیجانی ریندرز جایگزین رودری در ترکیب اصلی خواهد بود.

این شرایط چالشی تازه برای منچسترسیتی است که باید بدون هافبک مهم خود، روند رقابتی‌اش را حفظ کند و امیدوار باشد رودری هرچه زودتر به میادین بازگردد.

همچنین ببینید: مسی و رونالدو توپ طلا را از دست دادند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ققنوس IR ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    حیف ،رودری واقعا جنگنده هست ولی الهلالی ها هم عمدا میزدنش و انگار یکم مصونیت هم شامل حالشون شده بود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی