یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
۸ |
۱۷
مگر ممکن است این عده جای «مزد»، عشق فوتبال باشند!؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

خبر تجمع چند نفر مقابل باشگاه پرسپولیس باید همه ما را نسبت به یک روند تلخ و هشدار دهنده حساس کند.

تجمع به خاطر جوسازی در فضای مجازی، یکی از دردسرهای سال‌های اخیر فوتبال ما بوده و متاسفانه چون جواب داده، هر از گاهی در موضوعات مختلف تکرار می‌شود.

واقعیت این است که اعتراض حق هوادار است اما هواداری که بلیط خریده و به ورزشگاه می‌رود. هواداری که اتفاقات و حوادث فوتبالی را به ریز دنبال می‌کند و البته که تمام رسانه‌ها جایگاهی مخصوص برای منعکس کردن نظرات هواداران دارند.

اما پدیده‌ای که در سال‌های اخیر تبدیل به یک ویروس نحس و شوم برای فوتبال ایران شده در حقیقت هیچ ربطی به هوادار و فضای طرفداری ندارد. صراف فضایی در اختیار امیال شوم دلالان و مکیدن خون فوتبال است.

وقتی یک بار باج بدهید، تا آخر باید باج بدهید و اشتباه اول مدیران غیر فوتبالی ما این بود که به این پدیده باج دادند و درست مثل هر اخازی دیگری حالا مدام تکرار می‌شود. هیچ کجای دنیا کسی که مزه پول مفت و بی زحمت زیر زبانش آمده باشد، تن به کار قانونی و شرافتمندانه نمی دهد و ماجرا فقط مختص فوتبال و کشور ما نیست.

امروز یکی از مقامات ارشد بانک‌شهر در گفتگویی کوتاه گفت: «دلیل تجمع امروز پرسپولیسی‌ها قطعا نقل‌وانتقالات نیست. آنها بدلیل خریدهای اخیر استقلال احساسی شده‌اند و تجمع کرده‌اند. مثل استقلالی‌ها که پس از خریدهای ما تجمع کردند. مشکل خاصی وجود ندارد و از تیم حمایت می‌کنیم.»

چه کسی در این کشور ۸۵ میلیون نفری باور می‌کند وسط این همه مشکلات معیشتی، کمبود آب و قطع برق، در اوج گرمای مردادماه عده‌ای بدون دستمزد سراغ تجمع جلوی باشگاه بروند!؟

حال فرض که این عده همه سوپر میلیاردر و در زندگی هیچ دغدغه یا سرگرمی دیگری ندارند –متوجه تناقض داستان باشید، یک ثروتمند ده ها سرگرمی دارد- اصلاً مگر مسابقه‌ای شروع شده؟ مگر تیمی برده یا باخته؟ این عده به چه اعتراض دارند؟

کدام عقل سلیم باور می کند فقط به صرف خرید دو تا بازیکن توسط رقیب این جماعت از سر «تعصب» و به اسم «هواداری» به خیابان آمده و برابر باشگاه محبوب خود تجمع کرده باشند؟ اصلا از کجا معلوم که خریدهای رقیب خوب از آب در بیایند؟

استقلال و پرسپولیس هم ندارد، مقابل باشگاه استقلال از هنر مدیران پرسپولیس می گویند و آن طرف، هنر مدیران استقلال را توی سر پرسپولیس می زنند! مگر در دنیا دربی نداریم؟ از دشمنی سلتیک و رنجرز بالاتر؟ از رقابت سیتی و یونایتد، آرسنال و تاتنهام، بارسا و رئال، گالا و فنر، فاینورد و آژاکس، بایرن و دورتموند و ... مگر مهمتر و بالاتر در دنیای فوتبال هست؟ کی چنین پدیده ای را سراغ دارید؟

اینجا را ببینید: حمله شدید هواداران به مدیران استقلال؛ آقایان! از پرسپولیس یاد بگیرید

حقیقت این است که دلال‌ها سوراخ دعا را پیدا و نقطه ضعف مدیران را شناسایی کرده اند! آنها برای قبولاندن خواسته‌های نامشروع خود با استخدام چند ادمین و هزینه چند ده میلیونی در فضای مجازی، چند نفر را استخدام و به مقابل باشگاه می‌کشانند تا مدیران تسلیم و از آنها خرید کنند! و به محض چراغ سبز آن مدیر، همه چیز تمام می شود.

امیدواریم نهادهای نظارتی یک بار برای همیشه پرونده این سواستفاده از بیت المال را ببندند تا دیگر کسی جرات نکند روز روشن از فوتبال باج خواهی کند.

اینجا را ببینید: اتفاق تکراری برای فوتبال ایران و پرسپولیس؛ درویش دوباره «حیا کن، رها کن» شنید!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • ناهید IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    جناب واسعی زاده گرامی من ناهید سبفی اسم و فامیل خودم تایپ کردم امروز ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه رفتم تجمع جلو باشگاه محبوبم نه وابسته به گروه و پیج خاصی هستم نه از کسی خط میگیرم اما شرف دارم و میبینم در این دو سه فصل بعد از یحیی گل محمدی چه اتفاقات و مشکلات برای باشگاه محبوبم با مدیریت این آقا داره صورت میگیره مگر میشه تو فصل گذشته در دفاع، خط میانی و مهاجم مشکل داشته باشی که بارها همین خبرورزشی عنوان کرد بعد بری ۹ تا هافبک جمع کنی!!! وقتی سرمربی بازیکن پا به سن گذاشته مصدوم نمیخواد دخالت کنی تو کار سرمربی درویش هر روز موندنش یعنی نابودی پرسپولیس
  • ع ق QA ۱۸:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    اینا که استقلالی هستند سربازهای تاج و تاجی های فدراسیون چه ربطی به پرسپولیس دارند
  • کامبک DE ۱۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    به قول بانک شهر اصلا هواداران پرسپولیس احساسات گرفتشون بخاطر خریدهای استقلال یه صحبت مگر این دو تیم به بخش خصوصی واگذار نشدن چرا باشگاه استقلال برای ۳ تا بازیکن ۵ میلیون دلار فقط پول رضایت‌نامه بده اما پرسپولیس هر چی بازیکن مصدوم سن بالا با این اسکواد درب داغون این تیم بستن؟؟؟ از وقتی بانک شهر شده مالک باشگاه کم هواداران پرسپولیس به این بانک سود رسوندن یک بیستم این هزینه برای باشگاه خرج شده؟ هواداران پرسپولیس با مدیریت این باشگاه مشکل دارن واقعا در حد نام پرسپولیس نیست کیه که ندونه کارتال بخاطر نخریدن لیست داده بود دنبال بهانه گشت رفت پرسپولیس دو فصل هافبک دفاعی نداره هنوزم نداره
  • شیذر IR ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    با نظرتون کاملاً مخالفم ، اونی که امروز جلوی باشگاه پرسپولیس بود فقط عاشقه پرسپولیس هست ونه چیز دیگری .... همین .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی