۱۰ سال قبل در چنین روزی یا بهتر است بگوییم در چنین روزهایی، کارلوس کیروش از امکانات درنظرگرفتهشده برای تیم ملی به شدت ناراضی بود.
شدت نارضایتی سرمربی وقت تیم ملی کار را به جایی رساند که قرار شد با دولت مذاکره شود و تیم ملی فوتبال از کمکهای ویژهای بهرهمند گردد. در همین راستا بیستوهفتم مرداد سال ۱۳۹۴ طی گزارشی اختصاصی که به تیتر اول خبرورزشی نیز تبدیل شد، خبر دادیم محمود اسلامیان نایبرئیس وقت فدراسیون فوتبال که در آن مقطع رابطه گرمی با حسن روحانی رئیسجمهور وقت و اسحاق جهانگیری معاون اول او داشت، احتمالا به عنوان مدیر تیم ملی بزرگسالان منصوب خواهد شد و با توجه به نفوذی که دارد، میتواند مشکلات سختافزاری تیم ملی را به حداقل برساند.
اگرچه نارضایتی کیروش تقریبا همیشه در مصاحبههایش به چشم میخورد اما خودش بعدا اذعان کرد که شرایط تیم ملی برای آمادهسازی جهت حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ از ۲۰۱۴ بهتر بود.