تیم فوتبال پرسپولیس درحالی در هفته نخست لیگ برتر برابر فجر سپاسی شیراز با تساوی یک بر یک متوقف شد که تا دقایق پایانی از رقیب خود یک بر صفر عقب بود و در نهایت با گل علی علیپور بازی را یه تساوی کشید تا به نوعی از شکست فرار کند. نکته حائز اهمیت در این بازی، ضعف سرخها در خط حمله بود، جایی که علیپور کاری از پیش نمیبرد و بازیکن دیگری هم روی نیمکت نبود تا به کمک او بیاید.
این درحالی است که پرسپولیس سردار دورسون را هم به عنوان مهاجم در اختیار دارد اما برخی تصمیمها باعث شد این بازیکن در لیست بازی برای دیدار برابر فجر سپاسی قرار نگیرد.
بر اساس کسب اطلاع در این زمینه، دیروز (یکشنبه) درحالی که پرسپولیس از ساعت ۱۷:۳۰ باید در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی تمرین میکرد، با تماس مدیران باشگاه پرسپولیس دورسون راهی باشگاه پرسپولیس شد تا درباره جداییاش مذاکره کند، اما طرفین به توافق نرسیدند و دورسون بی نتیجه جلسه را ترک کرد و راهی تمرین شد. او به خاطر این جلسه دیرتر از زمان معمول به محل تمرین پرسپولیس رسید و همین امر موجب دلخوری وحید هاشمیان شد و او هم به دورسون گفت به خاطر تاخیر، در تمرین شرکت نکند و دور زمین بدود.
در ادامه وحید هاشمیان بر اساس آخرین تمرین تیمش، لیست بازی برای مصاف برابر فجرسپاسی را تهیه کرد که نامی از دورسون در آن لیست نبود. این درحالی است که پرسپولیس فقط یک مهاجم تخصصی در لیست خود داشت.
تصمیم مدیران پرسپولیس برای پایان دادن به همکاری دورسون در حالی است که پرسپولیس هنوز با هیچ مهاجمی به جای او، به توافق نرسیده است.
سردار دورسون که یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد، برای جدایی خواستار دریافت نیمی از مبلغ قراردادش (۳۵۰ هزار دلار) شده است و در آخرین مذاکره هم به باشگاه پرسپولیس گفته که در قبال دریافت ۳۰۰ هزار دلار حاضر به فسخ قراردادش است.