دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
۰ |
۰

برنامه مورایس برای اضافه وزن خرید جدید استقلال/ تفاوت آسانی با موسی و نازون از نظر دست راست ساپینتو

برنامه مورایس برای اضافه وزن خرید جدید استقلال/ تفاوت آسانی با موسی و نازون از نظر دست راست ساپینتو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نونو میگل مورایس پیش از دیدار استقلال با ذوب‌آهن به وضعیت بازیکنان جدید استقلال و نیاز برخی از آن‌ها به زمان و تلاش بیشتر اشاره کرد.

نونو میگل مورایس، مربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ذوب‌آهن از هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران اظهار کرد: ساپینتو نزدیک به ۶ هفته است که تلاش می‌کند و در حال انجام‌دادن کار خارق‌العاده‌ای است. در حال آماده‌سازی تیمی جدید و قوی هستیم. الان ساپینتو به جای من باید اینجا قرار داشت و دلمان برایش کنار خط تنگ شده و مستحق کنار تیم‌بودن و از نزدیک هدایت‌کردن تیمش است.

مربی استقلال تهران با بیان این‌که بازیکنان جدید تیم در سطوح مختلف به جمع ما اضافه شدند، افزود: آسانی از یک لیگ رقابتی آمده و آماده کمک‌کردن به استقلال است. موسی و نازون از یک لیگی آمده‌اند که خیلی رقابتی نبوده و باید روی آن‌ها کار کنیم که به سطح سایر بازیکنان برسند و زمان بدهیم تا سازگار و آماده شوند و به تیم کمک کنند.

مورایس درباره اضافه‌وزن نازون تصریح کرد: برخی بازیکنان نیازمند زمان بیشتر هستند که نازون نیز از جمله این بازیکنان است. کاملا به این بازیکن اعتقاد داریم و هر چه سریع‌تر باید به ظرفیت صد درصدی برسد. سرمربی و مربی بدنساز به‌خوبی در حال کارکردن است و خیلی سریع به سطح مد نظر ما خواهند رسید.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی