پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
۵ |
۱

۱۴ سال قبل در چنین روزی (۶ شهریور ۱۳۹۰)

خبرورزشی‌گردی| خداداد عزیزی: بلاژویچ حتی عزرائیل را هم گول زده/ از کشتی نوح پیاده شده ولی هنوز کار می‌کند!

میروسلاو بلاژویچ
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خداداد عزیزی ملی‌پوش اسبق کشورمان ۱۴ سال قبل حرف‌هایی در مورد میروسلاو بلاژویچ بر زبان آورد که خیلی سر و صدا به راه انداخت.

در روزهای آغازین شهریور ۱۳۹۰ همزمان با کناره‌گیری صمد مرفاوی از هدایت مس کرمان، این بحث مطرح شد که میروسلاو بلاژویچ سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران دوباره به کشورمان سفر می‌کند و این بار هدایت کرمانی‌ها در لیگ برتر را بر عهده خواهد گرفت.

در همین رابطه خداداد عزیزی که تابستان سال ۱۳۸۰ توسط این مربی از پیکارهای انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲ کنار گذاشته شد، ششم شهریور همان سال در واکنش به بازگشت بلاژویچ خطاب به خبرورزشی گفت: میروسلاو بلاژویچ؟ مگر هنوز زنده است؟ آها! یادم نبود که ایویچ به رحمت خدا رفته و بلاژویچ حالاحالاها زنده است. این آقا از کشتی حضرت نوح پیاده شد، عزرائیل را سیاه کرد و گول زد تا مهمان کره زمین باقی بماند.

خداداد ادامه داد: نرسیدن ما به جام جهانی ۲۰۰۲ به خاطر عدم توانایی این مربی و اشتباه مدیران آن زمان فوتبال ایران بود. البته این‌که یک باشگاه داخلی در ایران دنبال بلاژویچ باشد، به نظرم هم تاسف‌برانگیز است و هم خوشحال‌کننده چون با بودن آدم‌های سیاهکار در فوتبال، سوژه برای خنده زیادتر می‌شود!

خبرورزشی‌گردی| خداداد عزیزی: بلاژویچ حتی عزرائیل را هم گول زده/ از کشتی نوح پیاده شده ولی هنوز کار می‌کند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • مجید IR ۱۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    الان خداد داد پخته تر صحبت میکنه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی