تیم ملی کشتی فرنگی ایران در المپیک ۲۰۱۲ لندن به معنای واقعی کلمه شاهکار کرد و سه مدال طلا به دست آورد.
بعد از این درخشش فراموشنشدنی، محمد بنا سرمربی وقت تیم ملی ترجیح داد از سمت خود کنارهگیری کند اما ۶ شهریور ۱۳۹۱ در گفتوگوی اختصاصی با خبرورزشی از احتمال بازگشت خود در آن مقطع صحبت کرد. بد نیست به خلاصه حرفهای بنا در آن گفتوگو نگاهی بیندازیم:
- در مراسم تجلیل از قهرمانان المپیک لندن، رئیسجمهور (محمود احمدینژاد) از من خواست بمانم. ایشان خیلی لطف و محبت کرد، من هم چارهای جز قبول دستور ندارم. بالاخره رئیسجمهور دستور داده و با این دستور، برگشتنم حتمی است.
- من برمیگردم ولی شرط دارم. اول از هر چیز فدراسیون باید از بلاتکلیفی خارج شود و مشخص شود که چه کسی ریاست آن را بر عهده خواهد گرفت. بعد از آنهم باید امکانات لازم برای تداوم موفقیت فراهم آید.
- اعطای ۲۰ سکه بهار آزادی به کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی کملطفی بود چون تیم ما تنها تیمی بود که در المپیک ۲۰۱۲ لندن قهرمان شد. به این عزیزان بابت موفقیت در بازیهای آسیایی ۶۰ سکه داده بودند و امیدوارم کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در ادامه کار، را جبران کند.
- قرار شده بعد از ۱۰ سال دخترم را در دبی ملاقات کنم. باور کنید ملاقات با او به اندازه مدال طلای المپیک برایم ارزش دارد.