پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
۰ |
۰

انتخاب قلعه‌نویی برای بازی با افغانستان لو رفت؟

انتخاب قلعه‌نویی برای بازی با افغانستان لو رفت؟
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین کنعانی که فیفادی قبلی را به‌خاطر مصدومیت از دست داده بود، به اردو برگشته و شانس بالایی برای حضور در ترکیب اصلی ایران دارد.

تیم ملی در حالی آماده اولین بازی خود در تورنمنت کافا می‌شود که معادلات خط دفاعی در این بازی‌ها می‌تواند در اروواای بعدی نیز تعیین کننده باشند.

حسین کنعانی، مدافع پرسپولیس که در فیفادی گذشته به دلیل آسیب‌دیدگی از جمع ملی‌پوشان دور مانده بود، این‌بار با آمادگی در اردو حضور دارد و کادر فنی را برای استفاده از او در ترکیب آغازین امیدوار کرده است.

کنعانی در سال‌های اخیر یکی از چهره‌های ثابت دفاع ایران بوده است. مدافعی با تجربه‌ی ۵۹ بازی ملی که علاوه بر دوئل‌های هوایی و پوشش عمق، با پاس‌های بلند دقیق و جاگیری‌های بدون توپ، در شروع حمله هم نقش‌آفرین است. همین ویژگی‌ها می‌تواند برابر حریفان ایران حیاتی باشد.

حال باید دید کادرفنی تیم ملی از کنعانی در ترکیب ثابت بازی افغانستان استفاده خواهند کرد یا امیر قلعه‌نویی چینش دیگری را در ذهن دارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی