دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
۰ |
۰

فاجعه تابستانی؛ تن هاخ نیامده اخراج شد!

سرمربی هلندی لورکوزن
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی هلندی لورکوزن، اریک تن‌هاخ، پس از تنها دو بازی بوندس‌لیگا و کسب یک امتیاز، از هدایت تیم نایب‌قهرمان فصل گذشته برکنار شد. این تصمیم هیئت مدیره باشگاه روز یکشنبه گرفته شد و راجر مایر، دستیار سابق او، هدایت تمرین امروز را برعهده خواهد داشت.

مدیران لورکوزن پس از کسب یک امتیاز از دو بازی نخست بوندسلیگا در اقدامی بی سابقه تصمیم به احراج مربی خود گرفتند و اریک تن‌هاخ شغلش را بسیار زود از دست داد.

روز گذشته شایعاتی دراین رابطه منتشر شده بود و حالا این اتفاق رخ داده است.

اریک تن هاخ دیگر سرمربی بایر لورکوزن نیست. طبق گزارش بیلد، این تصمیم از سوی هیئت مدیرخ باشگاه روز یکشنبه گرفته شده و قرار است امروز به اطلاع مربی برسد. اسکای و فابریتزیو رومانو نیز از این جدایی گزارش داده‌اند.
با این اتفاق، دوره حضور این مربی هلندی در نایب‌قهرمان فصل گذشته پس از تنها ۲ ماه به پایان رسید. او از اول جولای رسماً کار خود را آغاز کرده بود و حالا در اول سپتامبر باید برود.

پس از شروع ضعیف (تنها یک امتیاز از دو بازی بوندس‌لیگا)، حالا همزمان با روز پایانی نقل‌وانتقالات، کار او به پایان رسیده است. تن هاخ در تابستان قراردادی تا سال ۲۰۲۷ امضا کرده بود، اما فهرست اشتباهات این مربی تاکنون بیش از حد طولانی شده است.

سرمربی سابق منچستریونایتد در زمانی کوتاه اعتبار خود را در لورکوزن از دست داد و از نظر شخصیتی نیز با فرهنگ این باشگاه همخوانی نداشت.

استخدام تن هاه از ابتدا با نشانه‌های مثبتی همراه نبود. او نه اولین انتخاب و نه حتی دومین گزینه برای جانشینی ژابی آلونسو ۴۳ ساله بود، مربی‌ای که با کسب دو عنوان قهرمانی، به رئال مادرید پیوست.
لورکوزن ابتدا به دنبال سسک فابرگاس ۳۸ ساله، سرمربی کومو، بود و حتی تأیید او را نیز دریافت کرده بود. اما کومو پس از هفته‌ها مذاکره، اجازه جدایی به این مربی موفق اسپانیایی را نداد.

تمرین امروز توسط راجر مایر (۴۳ ساله)، دستیار سابق تن هاخ که پیش‌تر سرمربی نایمخن در لیگ برتر هلند بود، هدایت خواهد شد. تن هاخ او را به‌عنوان دستیار به لورکوزن آورده بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی