عادل فردوسیپور درخصوص انتقال مجتبی فخریان به پرسپولیس گفت: با اسماعیل کارتال تماس گرفتیم و در مصاحبه با ما گفت:
«نه فخریان و نه بیفوما را نمیخواستم. من وقتی از طریق ترنسفرمارکت متوجه شدم پرسپولیس فخریان را جذب کرده خیلی ناراحت شدم و گفتم این چه کار زشتی است در مورد بیفوما هم چون این بازیکن قبلا در تیم من بود شناخت کافی از او داشتم و از آنجا که بازیکن تنبلی بود او را نمیخواستم. من دو بار بعد از اینکه از طرف باشگاه بهم پیشنهاد شد این بازیکن [مجتبی فخریان] رو بخریم، با ترنسفرش مخالفت کردم. دستیاران و مترجمم شاهد این ماجرا هستند. حتی دو ساعت قبل از بازی با خیبر خرمآباد(١٨ اردیبهشت) از طریق ترنسفرمارکت فهمیدم که باشگاه این بازیکن رو علیرغم خواسته من جذب کرده! همونجا موقع سوارشدن به اتوبوس به آقای افشین پیروانی، مدیر تیم گفتم که این چه رفتار زشتیه که باشگاه نشون میده و با اینکه من مخالفت کردم، این بازیکن رو خریدن؟ ایشونم گفتن که حق باشماست و باشگاه اشتباه کرده! من بسیار عصبانی شدم و از رفتار باشگاه در این زمینه و اصرار بیش از حدشون برای خرید این بازیکن تعجب کردم. من حتی با ترنسفر بیفوما هم با اینکه بازیکن سابق من بود مخالف بودم و میگفتم این بازیکن تنبله و تو زمین نمیدوئه و به درد ما نمیخوره. اما باشگاه یه روز اومد گفت ما با باشگاه استقلال خوزستان روابط نزدیک داریم و میتونیم جذبش کنیم. منم گفتم بازیکن مورد علاقه من نیست ولی اگه میخواین، ترنسفرش کنیم. مدیران پرسپولیس میدونن که جز تلاش برای موفقیت تیم، هیچ کار دیگهای در اون چند ماه نکردم. شاهد زنده هم برای تمام حرفهام دستیارانم و مترجمم هست، من آدمی هستم که از خدا میترسم و هیچچیز جز حقیقت نمیگم، این ترنسفر به خواسته خود باشگاه پرسپولیس انجام شد و من هیچ دخالتی در اون نداشتم.»
در ادامه فردوسیپور گفت: پس از سازمان لیگ متوجه شدیم فخریان قراردادی با شمسآذر نداشته و پرسپولیس ۱۵ میلیارد بابت رضایتنامه به شمسآذر داده ولی باشگاه شمسآذر مدعی شده که از این مبلغ فقط ۴ میلیارد به باشگاه شمسآذر داده شده است.
فردسیپور با مدیرعامل سابق شمسآذر در این مورد به صورت تفلنی صحبت کرد و شهاب زندی هم اعلام کرد که قرارداد فخریان در آن زمان در سازمان لیگ ثبت نشده بوده است اما وی زیر بار اتهام عادل نرفت.