روز گذشته و در دیگر دیدار گروه دوم رقابتهای تورنمنت کافا، تیم ملی فوتبال تاجیکستان در ورزشگاه مرکزی حصار به مصاف افغانستان رفت و موفق شد با نتیجه دو بر صفر به پیروزی رسیده و سه امتیازی شود.
در این مسابقه، تیم ملی تاجیکستان نسبت به بازی اول با 6 تغییر وارد زمین بازی شد و شکیلادزه، سرمربی گرجستانی تیمش را زیر و رو کرد و در سایه درخشش بازیکن سابق ذوبآهن موفق شد برابر افغانستان با پیروزی زمین بازی را ترک کند.
احسان پنشنبه، بازیکن سابق ذوبیها همه کاره تیمش در این بازی بود. پس از آنکه او ابتدا از روی نقطه پنالتی موفق شد دروازه افغانستان را باز کند، در وقتهای اضافی نیمه دوم نیز یک پاس گل به شرونی داد تا تاجیکها دو بر صفر برنده زمین بازی را ترک کنند.
نکته جالب توجه، حمایت حداکثری هواداران تاجیکی از تیم ملی کشورشان بود. جمعیت پرتعدادی در بیرون از استادیوم و در صفهای طویل منتظر ورود به ورزشگاه بودند و در نهایت نیز سکوهای ورزشگاه حصار را پر کردند.
با این پیروزی، حالا تاجیکستان هنوز شانس صعود به فینال را دارد و آنها امیدوارند با حمایت هواداران خودی بتوانند در دیدار برابر ایران دست پر زمین بازی را ترک کنند و با شگفتیسازی، راهی فینال شوند.