جمعه ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲
۴ |
۲

سه تراژدی در یک ماه؛ درویش از توطئه علیه پرسپولیس می‌گوید

سه تراژدی در یک ماه؛ درویش از توطئه علیه پرسپولیس می‌گوید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با اشاره به مشکلات پیاپی اخیر، مدعی شد که برخی افراد و جریان‌ها در حال دسیسه‌چینی علیه این تیم هستند.

رضا درویش با تأیید این موضوع که برای اولین بار در تاریخ باشگاه پرسپولیس، بازیکنان دغدغه‌ای بابت پرداخت پول قراردادهایشان ندارند، عنوان کرد که این ثبات مالی به مذاق عده‌ای خوش نیامده و به همین دلیل مشکلاتی را برای این تیم به وجود آورده‌اند.

مدیرعامل پرسپولیس به سلسله اتفاقات تلخی اشاره کرد که از ابتدای فصل برای این تیم رقم خورده است. او با اشاره به ماجرای سقف قراردادها گفت: «برای شروع بازی‌ها گفتند سقف قرارداد باید رعایت شود و پرسپولیس نمی‌تواند تعدادی از بازیکنانش را همراه داشته باشد. اما با پیگیری‌های بانک شهر، طی ۲۴ ساعت مبلغی نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد تا این مانع برطرف شود.

به گفته درویش، این پایان مشکلات نبود. بعد از این ماجرا، سر قضیه بازیکن خارجی تازه‌وارد تیم، شایعاتی درباره بیماری او مطرح کردند تا هواداران را نگران کنند؛ در حالی که این بازیکن سال‌ها در برجسته‌ترین باشگاه‌های دنیا بازی کرده و هیچ مشکلی نداشته است.

درویش به محرومیت سرپرست تیم، افشین پیروانی نیز اشاره کرد و گفت: هفته بعد از آن، خبر تکان‌دهنده دیگری برای پرسپولیس ساختند و آن ماجرای محرومیت پیروانی بود. گفتند چون دو مصاحبه کرده و به احضار بی‌دقتی کرده، محروم شده است.

این مدیر ورزشی در ادامه به مشکل قرارداد یکی از بازیکنان جوان و نخبه لیگ اشاره کرد که با فضاسازی، به دنبال ایجاد استرس در تیم بودند. درویش این صحبت‌ها را با بیان اینکه اگر پرسپولیس می‌خواهد قهرمان شود، تنها است و فقط به پشتوانه هوادارانش نیاز دارد، به پایان رساند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی