شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
۰ |
۰

نگرانی بزرگ برای بارسلونا؛ ستاره تیم فلیک در اردوی تیم ملی مصدوم شد!

نگرانی بزرگ برای بارسلونا؛ ستاره تیم فلیک در اردوی تیم ملی مصدوم شد!
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فرنکی دی‌یونگ، هافبک کلیدی تیم ملی هلند و بارسلونا، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران از اردوی تیم ملی جدا شد و برای بررسی وضعیت خود به بارسلونا بازگشت. این غیبت نگرانی‌هایی برای سرمربی بارسلونا، هانسی فلیک، به همراه دارد.

 فرنکی دی‌یونگ، هافبک تیم ملی فوتبال هلند، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران از اردوی تیم ملی کشورش جدا شد و برای بررسی دقیق‌تر به بارسلون بازگشته است. دیونگ که در جریان دیدار تیم ملی هلند مقابل لهستان در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ به میدان رفته بود، در دقیقه ۸۳ بازی به دلیل احساس ناراحتی جای خود را به کوئنتین تیمبر داد.

این هافبک هلندی ۶۰ بازی ملی انجام داده، و در آنها دو گل به ثمر رسانده و ۸ پاس گل داده است.

هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، در شرایطی قرار گرفته است که علاوه بر این مصدومیت، هم‌اکنون بازیکنان کلیدی دیگری مانند آلخاندرو بالده را نیز در اختیار ندارد.

دیدار تیم‌های ملی فوتبال هلند و لهستان از گروه G انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره اروپا با تساوی یک بر یک به پایان رسید. هلند، لهستان و فنلاند با هفت‌ امتیاز صدرنشینان این گروه‌اند. هلند یک بازی کمتر از دو تیم دیگر انجام داده و از سه بازی هفت امتیاز را اندوخته است. لیتوانی و مالت دیگر تیم‌های گروه هفتم این رقابت‌ها هستند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی