در جریان دیدار آرژانتین و ونزوئلا در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، لیونل مسی در تونل منتهی به رختکن با توماس رینکن، هافبک باتجربه ونزوئلا، درگیر شد.
این مسابقه در بوینسآیرس برگزار شد و علاوه بر اهمیت جدولی برای ونزوئلا، قرار بود به مناسبت مراسم خداحافظی مسی شبی خاص برای او و همتیمیهایش باشد. با این حال، فضای بازی به شدت پرتنش شد و هیجان ورزشگاه از حد معمول فراتر رفت.
پیِرو مازا، داور شیلیایی، سوت پایان نیمه اول را با برتری اندک آرژانتین به صدا درآورد؛ برتریای که مدیون گل زیبای شماره ۱۰ تیم بود. وقتی بازیکنان به سمت رختکن راهی شدند، مسی در انتهای صف منتظر رینکن ایستاد. وقتی هافبک سابق یوونتوس از کنار او گذشت، مسی به تکل پیشین او اعتراض کرد و او را کمی هل داد. این اتفاق باعث شد بازیکنان و کادر فنی دو تیم وارد عمل شوند تا اختلاف بیشتر نشود.
سالمون روندون مداخله کرد و با چند جمله آرامکننده تنشها را کاهش داد. همچنین داور چهارم، خوزه کابرو، و کمکداور کلاودیو اوروشیا برای کنترل اوضاع وارد صحنه شدند و از تشدید درگیری جلوگیری کردند.
بیشتر بخوانید: پیام آنتونلا پس از روز تاریخی مسی؛ خوشبختیم که همراهت هستیم +عکس