یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
۰ |
۰

تفاضل گل، فرصت انتقام را از کی روش گرفت!

ملاقات با کارلوس؛ شاید وقتی دیگر!

ملاقات با کارلوس؛ شاید وقتی دیگر!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کارلوس کیروش بسیار امیدوار بود تا در فینال کافا مقابل تیم ملی کشورمان قرار گیرد اما این تقابل، به روزی دیگر موکول شد.

عمان با وجود امیدهای بسیار، در قدم آخر از رسیدن به آرزوی بازی با ایران جا ماند. عمان به عنوان مهمان به کافا ۲۰۲۵ آمد و در گروهی که ازبکستان، قرقیزستان و ترکمنستان حضور داشتند، امید بسیاری داشت تا با صدرنشینی به فینال و تقابل با ایران برسد.

عمان که پیش از این مسابقات، کارلوس کیروش سرمربی سابق ایران را بجای برانکو سرمربی اسبق ما استخدام کرده بود، مسابقات را با تساوی ۱-۱ مقابل ازبکستان میزبان و مدعی اصلی این گروه آغاز کرد. دو پیروزی بعدی اما باعث نشد که جمعه ۱۴ شهریور در قدم آخر، از سد ازبکستان عبور کند. هر دو تیم ۷ امتیازی شدند و بخاطر تساوی رودررو، کار به تفاضل گل کشید و میزبان با تفاضل ۵ برابر عمان که ۲ بود، دست بالاتر را داشت و فینالیست شد.  

به این ترتیب کارلوس کیروش باید برای دومین تقابل با تیم ملی و گرفتن انتقام شکست قبلی بازهم صبر کند! البته که با توجه به روابط خوب دو کشور و همسایگی، خیلی زود این فرصت نصیب کارلوس خواهد شد اما اصلاً معلوم نیست که او بتواند مثل ویرا انتقامش را از ایران بگیرد!

ویرا با عمان و بعد از برکناری از تیم ملی، در بازی‌های آسیایی ۹۸ بانکوک به پیروزی ۴-۲ رسید و انتقامش را گرفت. اما کارلوس بعد از جدایی از تیم ملی، در آستانه جام ملت‌ها هدایت قطر را بر عهده گرفت و در تورنمنت پادشاهی اردن با چهار گل به تیم ملی باخت و با همین شکست، برکنار شد تا فرصت تکرار قهرمانی قطر به او نرسد.

در روز سوم کافا عصر پنجشنبه در دوشنبه -پایتخت تاجیکستان- ایران بعد از مساوی با میزبان، ۷ امتیازی شد و به فینال رفت اما عصر جمعه عمان با وجود کسب ۷ امتیاز، نتوانست صدرنشین این گروه شود. حالا کارلوس باید برای گرفتن انتقامش باز هم صبر کند، دیداری که دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد!

اینجا را بخوانید: وقتی جهانبخش به‌خاطر رامین وارد دعوا شد، «تیم» یعنی همین!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی