پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴
۳ |
۰

بازیکنی که به‌جای بازی در زمین، در فضای مجازی «جا» می‌زند!

ابن الوقت یا ناپلئون؟! شایان مصلح هر کدام باشد، چگوارا نیست!

شایان مصلح
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

شایان مصلح مدافع چپ ذوب آهن پس از حضور در جلسه کمیته اخلاق حرف‌های تازه‌ای زد.

در هفته دوم لیگ برتر، ذوب آهن در تهران مهمان استقلال بود و ۴ بازی هر فصل مقابل بزرگان تهرانی، برای همه تیم‌ها و بازیکنان و مربیان فرصت مناسبی است تا بیش از سایر مواقع فصل دیده شوند؛ چه آن‌ها که بازی می‌کنند و چه آن‌ها که قبل یا بعد بازی با مصاحبه مقابل چشم‌ها هستند!

ذوب آهن در هفته دوم مهمان استقلال بود و شایان مصلح جایی در لیست این تیم نداشت. اتفاقی که در سال‌های اخیر زیاد تکرار شده و اساسا این بازیکن که در پرسپولیس هم زیاد بازی نمی‌کرد، از بعد پرسپولیس هم بازی‌های زیادی را از دست داده و بیشتر فعال مجازی شده تا فوتبالیست. اما این بار به واسطه همان عامل که گفتیم -یعنی دیده شدن بازی با استقلال- بیشتر به چشم آمد چرا که شایان مصلح دلیل بازی نکردنش را به انتشار استوری اعتراضی به قطع برق ربط داد.

او بازیکن سابق پرسپولیس بوده و آن‌قدر در این فوتبال تجربه دارد که بداند چه حرفی را چه موقع باید بزند تا به قول امروزی‌ها «وایرال شده» و همه جا در مورد او صحبت کنند. شایان مصلح بعد از آن مصاحبه‌های مختلفی داشت و هر بار تاکید کرد که به خاطر آن استوری، با دستور ۲۰ روزه موقت -که روال ثابت انضباطی است- از حضور در مسابقات منع شده تا تکلیفش مشخص شود. حالا تکلیف او مشخص شده و ببینید که چه می‌گوید:

در جلسه امروز کمیته اخلاق متوجه شدم که دلیل محرومیت بنده اعتراض به قطعی برق نبوده است و به خاطر مصاحبه در این مورد که اشتباه از جانب بنده بود، عذرخواهی می‌کنم. در خصوص موضوع محرومیت بنده دلایل دیگری موجود بود که دفاعیات خود را مطرح کردم که با توجه به فضای جلسه، امیدوارم دفاعیات مورد قبول قرار بگیرد. من به این موضوع خوش‌بینم.

شایان مصلح، آخرین بار به‌دلیل پست توهین‌آمیز علیه «خلیفه دوم اهل سنت» به کمیته اخلاق احضار شده بود. او اساسا اولین بار در فضای مجازی با یک شعر که ضد وحدت اسلامی تشخیص داده شد به شهرت رسید و عامه فهمیدند بازیکن فوتبال و پرسپولیس است.

با یک مرور اجمالی و بدون شناخت مصلح یا فوتبال ایران و آگاهی از پیشینه این بازیکن یا شرایط حاکم بر فوتبال ما، هر ذهن مخاطبی به یک سوال ساده می‌رسد: این حرف‌های مصلح دو حالت بیشتر ندارد؛ یا راست می گوید یا دروغ!

اگر راست می گوید، پس موج‌سواری کرده و دلیل بازی نکردنش را به مشکلات اجتماعی ربط داده و وایرال شده و از خود چهره یک مبارز اجتماعی نشان داده که دغدغه مردم و معیشت دارد. او به عنوان بازیکن حرفه‌ای قرارداد می‌بندد و دستمزد می‌گیرد اما دیگر سال‌هاست دیده نمی‌شود چون بازی نمی‌کند و به‌جای کمک به تیم، از بازی‌های مهم برای دیده شدن در فضای مجازی استفاده می‌کند.

اگر هم دروغ می‌گوید و دلیل بازی نکردنش همان موضوع است، پس حداقل چگوارای نسل جدید نیست و بیشتر ناپلئون بناپارت است که استاد عقب‌نشینی تاکتیکی بود! او به‌جای ایستادن و مبارزه بر سر عقیده ترجیح داده حرفش را پس بگیرد، در حالی که هنوز برق قطع می‌شود! و البته که حاضر نیست بهای مبارزه را با قطع درآمد میلیاردی فوتبال بپردازد!

و این، حقیقت فوتبال ماست که دیگر برای بستن قرارداد لازم نیست بازی کنید و کافی‌ست فالوئر داشته باشید! برای دیده شدن، لازم نیست عرق بریزید و تمرین کنید و به ترکیب اصلی برسید و درون زمین با توانایی‌ها و برتری فنی خود را به چشم این و آن بیاورید. راه‌های به مراتب آسان‌تری هم برای دیده شدن هست!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی