چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
۰ |
۰

عصبانیت مارتینز از پنالتی جنجالی مقابل اکوادور

عصبانیت مارتینز از پنالتی جنجالی مقابل اکوادور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دیبو مارتینز پس از شکست مقابل اکوادور از پنالتی جنجالی انتقاد کرد و با انگیزه بالا برای نبرد حساس فینالیسیما برابر اسپانیا آماده می‌شود.

دیبو مارتینز، دروازه‌بان تیم ملی آرژانتین، پس از شکست اخیر مقابل اکوادور در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، به صحبت درباره شرایط تیم و دیدار پیش‌رو در فینالیسیما برابر اسپانیا پرداخت.

در دیداری که با گل بحث‌برانگیز انر والنسیا از روی نقطه پنالتی به نفع اکوادور به پایان رسید، مارتینز که به دلیل اخراج اوتامندی و خروج رودریگو دی پل کاپیتان تیم بود، از تصمیمات داوری به‌شدت انتقاد کرد. او گفت: «ما در مرحله انتخابی عملکرد بسیار خوبی داشتیم و زودتر از موعد صعودمان را قطعی کردیم. این پنالتی و اخراج بحث‌برانگیز روند بازی را کاملاً تغییر داد. می‌دانیم که در بازی‌های خارج از خانه داوران شرایط را برای ما سخت‌تر می‌کنند.»

با این حال، مارتینز نگاه خود را به آینده و دیدار حساس فینالیسیما مقابل اسپانیا دوخته است؛ مسابقه‌ای که قرار است در مارس ۲۰۲۶ و پیش از شروع جام جهانی برگزار شود. هرچند سرمربی آرژانتین، لیونل اسکالونی، درباره محل برگزاری این بازی نگرانی‌هایی داشت، مارتینز با تاکید بر اهمیت این مسابقه گفت: «ما مشتاقانه منتظر این دیدار هستیم. مشابه همین اتفاق پیش از جام جهانی قطر هم رخ داد و آن بازی انگیزه بزرگی برای ما ایجاد کرد.»

او افزود: «می‌خواهیم روند خوب تیم را حفظ کنیم، به بازیکنان جوان فرصت بیشتری دهیم و به وضعیت فعلی تیم افتخار می‌کنیم.»

دیدار مقابل اکوادور آخرین بازی رسمی آرژانتین پیش از فینالیسیما است و این دیدار می‌تواند نقش مهمی در آماده‌سازی تیم برای جام جهانی آینده ایفا کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی