دیگر همه ایران و حتی هواداران تیم های رقیب پرسپولیس هم می دانند اسکواد این تیم کامل نیست و نیاز به چند بازیکن جدید دارد. به خصوص در خط حمله که پرسپولیس ضعف داشته و در این تابستان دو بازیکنش را هم از دست داده است. عیسی آل کثیر و سردار دورسون دو بازیکنی هستند که از پرسپولیس جدا شدند ولی جانشینی برای آن ها جذب نشد.
گزینه ها یکی پس از دیگری کنسل می شوند و این موضوع هواداران پرسپولیس را به شدت اذیت می کند. آن ها درحالی نگران و دلسوز تیمشان هستند که می بینند رقبای تیمشان به راحتی بازیکن خارجی جذب می کنند ولی مدیران پرسپولیس نمی تواند خواسته های کادرفنی را برآورده کند.
این درحالیست که هاشمیان درخواست بازیکن کرده و گزینه های مختلفی را هم معرفی می کند ولی به طرز عجیبی این گزینه ها منتفی می شوند. تعطیلات لیگ به واسطه فیفادی بهترین فرصت برای پرسپولیس بود تا اسکواد خودش را با جذب دو بازیکن تکمیل کند. با این حال به عجیب ترین شکل ممکن این اتفاق رخ نداد و مدیران پرسپولیس نتوانستند در این فرصت طلایی بازیکن بخرند.
این اتفاق در ابتدای نقل و انتقالات و حتی در فصل قبل هم رخ داد و بارها مدیران پرسپولیس فرصت سوزی کردند. این فرصت سوزی ها و فرستادن تیمی معمولی و البته ناقص به رقابت ها فاجعه بار شد و نتیجه ای جز از دست دادن ۴ جام برای پرسپولیس نداشت. حال باید دید فرصت سوزی جدید مدیران پرسپولیس چه نتیجه ای در بر خواهد داشت و این تیم در این فصل چه نتیجی کسب خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: بزرگترین برنده کافا مدافع پرسپولیس بود!