جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۴
۱۰ |
۲

امیر خلیفه اصل: وقت‌کشی مقابل استقلال؟ بازیکنانم با قلبشان جنگیدند!

امیر خلیفه اصل: وقت‌کشی مقابل استقلال؟ بازیکنانم با قلبشان جنگیدند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امیر خلیفه اصل، سرمربی تیم استقلال خوزستان پس از پیروزی ارزشمند مقابل استقلال تهران از عملکرد بازیکنانش تمجید کرد و همچنین هرگونه وقت‌کشی عمدی از سوی تیمش را رد کرد و حریف را تیمی بزرگ و قابل احترام دانست.

امیر خلیفه اصل، سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان، پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل استقلال تهران در نشست خبری پس از بازی که شامگاه جمعه ۲۱ شهریور برگزار شد، ضمن تمجید از روحیه جنگندگی بازیکنانش، به تشریح دلایل این پیروزی پرداخت.

خلیفه اصل اظهار داشت: پیش‌بینی بازی سختی را داشتیم. بازیکنانم امشب با تمام وجود و با قلبشان بازی کردند. از زمانی که بازی با پیکان به پایان رسید، هدف‌گذاری ما پیروزی در مقابل استقلال تهران بود. بازیکنانم با جان و دل جنگیدند تا دل مردم خوزستان را شاد کنند.

سرمربی استقلال خوزستان در ادامه به پتانسیل تیم جوان خود اشاره کرد و گفت: از شایستگی تیم استقلال تهران کم نمی‌شود، اما ما یک تیم جوان هستیم و حرف‌های زیادی برای گفتن داریم. مسئولان استان باید از این جوانان حمایت کنند تا بتوانند در ادامه راه موفق باشند.

او همچنین در خصوص بحث وقت‌کشی که گاهی در فوتبال مطرح می‌شود، تصریح کرد: وقت‌کشی در برنامه تیم ما نبود. بازی سنگین و نفس‌گیر بود و حریف تیم قابل احترام و بزرگی است. ممکن بود بازیکنان ما گاهی تحت تأثیر فشار بازی قرار بگیرند، اما عمدی در کار نبود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۵
  • عباس IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    دفاع اتوبوسی، دروازه بان از دقیقه 56 روی زمین ولو بود. واقعاً جای تاسف دارد برای این سبک فوتبال. وجود همین مربی ها فوتبال ایران را به عقب برگردانده. با این که فوتبال خوزستان همیشه به هجومی بود معروف و مشهور است.
  • فاجعه در خوزستان IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    یکی از دلایل عقب ماندگی فوتبال ایران رفتار تماشاگرانشه الان بازی بین استقلال تهران و استقلال خوزستاته هوادار فولاد برای چی اومده ورزشگاه؟ حالا ورزشگاه رو دادن به استقلال خوزستان برای میزبانی پولشو گرفتن معلومه چرا فولادیا اومدن ورزشگاه برای پرتاب کردن بطری و حاشیه سازی. باشگاه فولاد قبل از بازی تو زمین باید فرهنگ رو به هوادارش یاد بده هر بازی ایجاد درگیری میکنن با هواداران رقیب، دنبال فحش و پرتاب کردن سنگ و بطری هستن، سالهاست کارشون اینه اما هیچ ارگانی برخورد نمیکنه و فوتبال ایران هر روز زشت تر از دیروز میشه!
  • هانیه💙 IR ۲۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    هواداران استقلال خوزستان و فولاد بالای 300 عدد بطری، سنگ و شیشه و اشیای خطرناک به سمت بازیکنا پرتاب کردن، انفجار چند نارنجک، توهین و فحاشی توپ جمع کن ها توجیه شده بودن که توپ رو به بازیکنای استقلال ندن حتی چند مرتبه بالای 15 ثانیه تعلل کردن منتظریم ببینیم با این موارد برخورد میشه یا مثل قبل لاپوشونی میکنید!
  • تاجی IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    احتمالا قلبشون با باطری کار میکرد که همش رو زمین خوابیده بودن و نیاز به احیای قلبی داشتن
  • هادی IR ۲۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    تیمی که وقت کشی میکنه بی شک کاندید سقوطه. نمونه اش زیاد بوده در سالهای گذشته. شما آبروی فوتبال خوزستانو بردید. روح فوتبالو کشتین. چه بازیکناتون چه هواداراتون

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی