شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
۰ |
۰

توصیه منصوریان به قلعه‌نویی درباره یک بازیکن خاص

توصیه منصوریان به قلعه‌نویی درباره یک بازیکن خاص
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

منصوریان با انتقاد از عملکرد برخی مدافعان تیم ملی، قلعه‌نویی را به بررسی دوباره گزینه‌هایش فراخواند و تأکید کرد که مجید حسینی باید به تیم ملی بازگردد.

تیم ملی ایران در حالی در تورنمنت کافا تنها یک کلین‌شیت ثبت کرد که خط دفاعی تیم ملی بازهم با انتقادات زیادی مواجه بود. نکته مهم این است که هم اکنون هفت هشت مدافع مرکزی کاندیدای اصلی حضور در تیم ملی هستند و هر کدام کم و بیش برای خود شانس دعوت قائل‌اند.

نکته جالب این است که در سال‌های اخیر باثبات‌ترین زوج تیم ملی شجاع و کنعانی بودند که در این تورنمنت باتوجه به عدم دعوت شجاع، او در ترکیب حضور نداشت.

منصوریان در مورد زوج‌های دفاعی تیم ملی میگوید: در اکثر بازی‌ها شجاع را میبینیم با مدافعان مختلف و همچنین کنعانی و پورعلی‌گنجی. معمولا چرخش بین این سه بازیکن است. من ذی‌نفع نیستم و فقط هوادار تیم ملی هستم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی