سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
۰ |
۰

رونمایی از ستاره ایرانی الاهلی در دیدار حساس برابر تراکتور

رونمایی از ستاره ایرانی الاهلی در دیدار حساس برابر تراکتور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سردار آزمون پس از چهار ماه غیبت، احتمالا امشب برای اولین بار در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا مقابل تراکتور ایران به میدان خواهد رفت.

ستاره ایرانی تیم شباب الاهلی، سردار آزمون، پس از مدت‌ها غیبت احتمالاً امشب در نخستین دیدار تیمش در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا مقابل تراکتور ایران به میدان خواهد رفت.

آزمون آخرین بار در دیدار هفته بیست و پنجم و ماقبل پایانی فصل گذشته لیگ برتر امارات، که در ۳۰ اردیبهشت برگزار شد، ۹۰ دقیقه برای شباب الاهلی بازی کرد و پس از آن، به دلیل مصدومیت، در هیچ بازی تدارکاتی یا رسمی برای تیمش حضور نداشت. او همچنین در هفته پایانی فصل گذشته لیگ برتر امارات و سه مسابقه آغازین فصل جدید مقابل الظفره، الوحده و بنی‌یاس نیز غایب بود.

بیشتر بخوانید: کنایه مدیر پرسپولیس به چاپلوس‌ها: سوراخ اول کمربند نباشید!

با این حال، تصاویر منتشر شده از تمرینات اخیر شباب الاهلی نشان می‌دهد که مصدومیت آزمون به پایان رسیده است. هرچند او در تمرینات گروهی اخیر حضور نداشت، اما در یک عکس از جلسه تمرینی پیش از بازی با تراکتور، چهره محو شده او هنگام استارت زدن دیده می‌شود که می‌تواند نوید بازگشت او به ترکیب تیم را بدهد.

دیدار شباب الاهلی و تراکتور از ساعت ۱۹:۳۰ امشب آغاز می‌شود و احتمال زیادی وجود دارد که سردار آزمون پس از چهار ماه غیبت، دوباره پیراهن تیمش را بر تن کند و در این مسابقه مهم حضور یابد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی