بر اساس برنامهریزی قبلی قرار بود استقلال بلافاصله پس از پایان بازی با الوصل به فرودگاه دبی رفته و عازم تهران شود چون ۳۰ شهریور با پیکان بازی دارد و باید در کمترین زمان ممکن ریکاوری کند.
البته به احتمال بسیار زیاد این برنامه اجرا خواهد شد ولی پس از ناکامی سنگین استقلال، همراهان و عوامل تیم تصمیم گرفتند در مورد ساعت بازگشت و فرودگاهی که هواپیمای حامل کاروان آبی پوشان در آن به زمین مینشیند، اطلاع رسانی نکنند و همه چیز جنبه محرمانه به خود بگیرد چون بیم آن را دارند که برخی هواداران خشمگین به فرودگاه بروند و اتفاقات تلخی آنجا رخ بدهد.
پس از ناکامی استقلال مقابل تراکتور در فینال جام حذفی شهریور سال ۱۳۹۹ میان تعدادی از طرفداران این تیم و بازیکنان در فرودگاه مهرآباد جر و بحث درگرفت و کار به یقهگیری هم کشیده شد!