شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
۰ |
۰

سیستم ۷-۲-۱ جالب در ترکیب تیم آزاد و فرنگی ایران/ خوزستان در فرنگی، همان مازندران آزاد است!

سیستم ۷-۲-۱ جالب در ترکیب تیم آزاد و فرنگی ایران/ خوزستان در فرنگی، همان مازندران آزاد است!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

استان خوزستان در کشتی فرنگی همان جایگاهی را دارد که استان مازندران در کشتی آزاد!

کشتی به عنوان ورزش اول و مدال آور ما در جهان و المپیک دو پایتخت و خاستگاه دارد، هر وقت در این دو منطقه حال کشتی خوب باشد، کشتی ایران در دنیا آقایی می کند. درست مثل فوتبال که می‌گویند هر زمان حال استقلال و پرسپولیس خوب باشد، وضعیت تیم ملی فوتبال هم خوب خواهد بود.

در کشتی آزاد همواره مازندران به عنوان قطب اصلی مطرح بوده و استان‌هایی مثل خراسان یا کرمانشاه و تهران، حکم رقبای اصلی را داشته و دارند. در کشتی فرنگی نیز استان خوزستان به عنوان قلب تپنده مطرح و استان‌های فارس یا مازندران، رقبای اصلی آن بودند و هستند.

به همین مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب و شرایط تیم‌های ملی آزاد و فرنگی کشورمان نگاه کنید. به شکلی عجیب و تاریخی اعداد یکسان و با انسان حرف می‌زنند!

در کشتی آزاد تیمی که به پایتخت کرواسی رفت؛ ۷ عضو از مازندران داشت، دو نفر از تهران و یک نفر از خراسان و در کشتی فرنگی نیز ۷ نفر از استان خوزستان، دو نفر از فارس و یک نفر از مازندران عضویت داشتند.

در کشتی آزاد که قهرمان جهان شد، احمد جوان در ۵۷ کیلوگرم از خراسان، یونس امامی در ۷۴ و امیرعلی آذرپیرا در ۹۷ کیلوگرم از تهران و مابقی از مازندران بودند. یعنی رضا مومنی در ۶۱ کیلو، رحمان عموزاد در ۶۵ ، امیر محمد یزدانی در ۷۰ ، محمد نخودی در ۷۹ ، کامران قاسم‌پور در ۸۶ و امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلوگرم.

اما در کشتی فرنگی که امیدواریم آنها نیز بر قله جهان بایستند؛ محمد هادی ساروی در ۹۷ کیلوگرم از مازندران، محمد مهدی کشتکار در ۶۳ کیلو و غلامرضا فرخی نژاد در ۸۲ کیلوگرم از استان فارس و مابقی از استان خوزستان بودند!

یعنی پیام احمدی در ۵۵ ، علی احمدی وفا در ۶۰ ، سعید اسماعیلی در ۶۷، دانیال سهرابی در ۷۲، علیرضا عبدولی در ۷۷، علیرضا مهمدی در ۸۷ و امین میرزازاده در ۱۳۰ کیلوگرم و جالب اینکه از ۷ مدالی که کشتی آزاد در جهانی زاگرب گرفت و بر بام دنیا ایستاد، یک مدال نقره سهم خراسان و یک مدال نقره سهم تهران بود و پنج مدال دیگر را مازندرانی‌ها گرفتند. یعنی دو طلا و ۳ برنز.

در کشتی فرنگی هم در شب اول ایران صاحب سه مدال شد که یک طلا را استان فارس و یک طلا و یک نقره را خوزستان گرفت. نماینده مازندران یعنی هادی ساروی نیز امشب در فینال ۹۷ کیلوگرم برای مدال طلا می‌آید و البته که دانیال سهرابی خوزستانی هم برای برنز و دو خوزستانی دیگر نیز -یعنی سعید اسماعیلی و علیرضا مهمدی که قهرمان و نایب قهرمان المپیک هستند- در شب آخر به شدت شانس خوشرنگ‌ترین مدال را دارند.

اینجا را بخوانید: ۴ نماینده و ۳ مدال جهانی فقط برای یک شهر!جویبار، پایتخت کشتی آزاد دنیا

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی