یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
۰ |
۰

از بازی‌های دوستانه تا لیگ برتر؛ مشکل بزرگ پرسپولیس حل نشد!

از بازی‌های دوستانه تا لیگ برتر؛ مشکل بزرگ پرسپولیس حل نشد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مشکل بزرگ پرسپولیس در خط هافبک و حمله است و این تیم در خلق موقعیت و گلزنی ضعف دارد.

پرسپولیس در شروع لیگ جدید نتوانسته نمایش‌های قابل قبولی ارائه دهد و آمار هم این واقعیت را تأیید می‌کند. سرخپوشان در چهار بازی ابتدایی تنها سه گل زده‌اند و نکته جالب‌تر اینکه هر سه گل توسط علی علیپور به ثمر رسیده است. این یعنی خط حمله پرسپولیس به‌شدت به یک بازیکن وابسته است و سایر نفرات توانایی لازم در خلق موقعیت و تمام‌کنندگی را نشان نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس بهشت دلال‌ها شده است!/ مدیریت وحید هاشمیان را نابود کرد

مشکل بزرگ تیم، نبود تنوع در برنامه‌های هجومی و کمبود بازیکنانی است که بتوانند در شرایط سخت قفل بازی‌ها را باز کنند. کادرفنی پرسپولیس اگر به‌دنبال بازگشت به مسیر موفقیت است، باید هرچه زودتر برای برطرف کردن این معضل فکری جدی داشته باشد؛ چراکه ادامه این روند می‌تواند در هفته‌های آینده به بحرانی جدی‌تر تبدیل شود. مشکل بزرگ پرسپولیس در پیش فصل هم وجود داشت و این تیم در خلق موقعیت و گلزنی دچار ضعف بود.

پرسپولیس در اردوی ترکیه سه بازی دوستانه انجام داد و یک برد، یک باخت و یک تساوی حاصل کار سرخ پوشان در بازی‌های دوستانه پیش فصل بود. هرچند این دیدارها نمی‌توانست معیار خوبی برای قضاوت این تیم باشد ولی نتایج پرسپولیس در لیگ برتر و در چهار هفته ابتدایی کاملا نشان می‌دهد تیم هاشمیان در خط حمله دچار مشکل است.

چیزی که مشخص است، پرسپولیس در خط حمله ضعف دارد و نیاز به جذب یک مهاجم ششدانگ برای این تیم حس می‌شود. هاشمیان اگر نتواند مهاجمی به خدمت بگیرد، کارش در بازی‌های فشرده لیگ و جام حذفی سخت خواهد شد. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی