نونو مورایس، مربی تیم فوتبال استقلال، در نشست خبری پس از دیدار این تیم مقابل پیکان که با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید، با انتقادی صریح و قاطعانه، عارف آقاسی، مدافع ملیپوش استقلال را مورد هجمه قرار داد. مورایس با اشاره به اشتباهات فردی آقاسی که منجر به گلهای خورده تیم شده است، اعلام کرد که اعتمادش به این بازیکن سلب شده است.
وی در این باره گفت: در این سطح نباید اشتباهی مانند عارف آقاسی داشته باشیم. او بازیکن تیم ملی است و به او فرصت زیادی دادیم اما در تمامی گلهایی که میخوریم او نقش داشته است. اعتماد ما از آقاسی سلب شده است.
مورایس با ابراز نارضایتی از نتیجه بازی، عملکرد خوب دروازهبان پیکان را نیز یکی از دلایل عدم پیروزی استقلال دانست و افزود: به بازیکنان خود افتخار میکنیم و جنگیدند. فرصتهای زیادی ایجاد کردیم که بازی را ببریم.
او با تاکید بر اینکه استقلال نباید اینگونه گلهای ساده را دریافت کند، به اشتباهات فردی اشاره کرد و گفت: تیمی مانند استقلال نباید اینگونه گل بخورد.
مربی استقلال در ادامه با بیان اینکه “ممکن است که عارف آقاسی در بازی بعدی ما نباشد”، تلویحاً از احتمال نیمکتنشینی یا حتی خط خوردن نام این بازیکن از لیست بازیهای آینده خبر داد.
مورایس در پایان با اشاره به روحیات جنگنده سرمربی تیم و شناخت او از بازیکنان ایرانی، از هواداران خواستار حمایت از تیم شد و اطمینان داد که تمام تلاش خود را برای شادی آنها به کار خواهند بست.