دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
۱ |
۲

لحظه‌شماری ساپینتو برای ورود یک خارجی تا دیدار دوم آسیایی

لحظه‌شماری ساپینتو برای ورود یک خارجی تا دیدار دوم آسیایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عملکرد تیم استقلال در دیدار مقابل پیکان باز هم نتوانسته رضایت طرفداران این تیم را جلب کند تا غیبت یکی دو بازیکن بیش از همیشه به چشم بیاید.

مصدومیت بد موقع رستم آشورماتوف مدافع دو پسته تیم استقلال که در تمرینات پیش فصل دچار آسیب دیدگی شد حالا بیش از هر چیز مورد توجه طرفداران و البته کارشناسان استقلالی قرار گرفته است.

این بازیکن ملی پوش ازبکستانی که پیش از تشکیل اردوی استقلال برای اعزام به خوزستان برای دیدار مقابل استقلال این استان و سپس دیدار مقابل الوصل در شهر دبی در تمرینات آبی‌پوشان مشاهده شده بود ظاهرا این روزها شرایط بهتری پیدا کرده و آماده بازگشت به ترکیب اصلی تیم استقلال است.

نگاهی به صحبت‌های کارشناسان استقلالی ظرف روزهای گذشته پس از باخت سنگین استقلال مقابل الوصل و حالا تساوی دوباره خانگی در دیدار مقابل پیکان این موضوع را مشخص می‌کند که ضعف خط دفاعی استقلال را بیش از همیشه مورد توجه قرار داده و معتقدند با حضور رستم آشورماتوف اوضاع در خط دفاعی استقلال بهتر خواهد شد.

این بازیکن که توان تحلیلی و ارزیابی دقیقی نسبت به وضعیت خط دفاعی در تیم ملی ازبکستان داشته و یکی از مهره‌های ثابت سرمربی تیم ملی کشورش در آن تیم به شمار می‌رود قطعاً می‌تواند نظم بهتری به خط دفاعی آبی پوشان داده و حالا به نظر می‌رسد رستم در آستانه بازگشت به تمرینات اصلی تیم استقلال همراه با سایرین است تا به بازی حساس و سنگی مقابل شمس آذر قزوین برسد.

بازیکنان ازبکستانی استقلال

علاوه بر این بازیکن غیبت جلال الدین ماشاریپوف نیز یکی دیگر از مواردی است که مورد توجه طرفداران استقلال و پیشکسوت این تیم قرار دارد که معتقدند با حضور این بازیکن بازی‌سازی در میانه زمین برای استقلال به مراتب بهتر خواهد شد اما شرایط این بازیکن نسبت به رستم آشورماتوف متفاوت است و قطعاً کمی دیرتر به ترکیب تیم استقلال خواهد رسید. ساپینتو که می داند پس از دیدار پیش رو با شمس آذر باید به استقبال دومین دیدار آسیایی تیمش با المحرق بحرین برود به طور مستمر پیگیر وضعیت این دو به ویژه رستم است تا با استحکام بیشتر خط دفاعی در دومین دیدار آسیایی تیمش را به میدان بفرستد.

یادآور می‌شود؛ تیم استقلال در دیدار خانگی هفته چهارم مقابل پیکان با حساب ۲ بر ۲ در خانه متوقف شد.

بیشتر بخوانید: استقلال ۲ - پیکان ۲/ استقلال به آسانی از شکست گریخت/ زور ساپینتو به پیکان ۱۰ نفره نرسید!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی