چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
۰ |
۰

در قزوین چشم امید ساپینتو به این دو بازیکن است +عکس

در قزوین چشم امید ساپینتو به این دو بازیکن است +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محرومیت رامین رضاییان از سوی کمیته انضباطی و درخشش یاسر آسانی در دیدار با پیکان نگاه ریکاردو ساپینتو برای چینش ترکیب تیمش در مصاف بعدی با شمس آذر تغییر داد.

استقلال جمعه هفته جاری چهارم مهر ماه در قزوین باید به مصاف شمس آذر برود. ساپینتو که می داند در این مسابقه رامین رضاییان را در اختیار ندارد درصدد است تا بار دیگر از صالح حردانی (مانند دیدار قبلی مقابل پیکان) در ترکیب اصلی اش استفاده کند. این بازیکن که در دور جدید تمرینات استقلال برای فصل بیست و چپنجم از شروع فصل بدنسازی در تابستان سال جاری یکی از باانگیزه ترین نفرات برای دستیابی مجدد به پیراهن تیم ملی بوده روز گذشته هم با انگیزه زیادی در تمرین شرکت کرد.

بیشتز بخوانید: فرهاد مجیدی: به مدیرعامل پرسپولیس گفتم ممنون از پیشنهادتان؛ ولی خون من آبی است!

یاسر آسانی مهاجم آلبانیایی استقلال نیز که در مسابقه آخر این تیم هر دو گل تیمش را زد تا مانع شکست استقلال در خانه شود ظرف این روزها با انگیزه تر از قبل در جمع شاگردان ساپینتو حضور یافته و خود را برای دیدار با شمس آذر آماده می کند. آسانی که از ناحیه کتف احساس درد می کرد در تمرین روز سه شبنه یکم مهر پس از مراجعه به کادر پزشکی تیمش و زدن چسب تیپ روی نواحی که احساس درد داشت در تمرین شرکت کرد.

با توجه به شرایط بد استقلال در خط دفاعی در دیدارهای قبل و غیبت مجدد رامین رضاییان از همین حالا می توان پیش بینی کرد صالح حردانی یکی از نفرات اصلی خط دفاع ۴ نفره این تیم روبروی نماینده قزوین است. همچنین آسانی که از ۴ هفته برگزار شده قبلی در ۳ دیدار برای تیمش به میدان رفته و با دو گل زده (همراه با علیرضا کوشکی) از بهترین گلزنان استقلال بشمار می رود روز گذشته در تمرین جزو نفراتی بود که ساپینتو دستورات تاکتیکی ویژه ای برایش در نظر گرفت تا دومین برد استقلال را برای این تیم بدست بیاورد.

آساینی و حردانی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی