جمعه ۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
۰ |
۰

پاسخ کنایه‌آمیز دلا فوئنته به انتقادهای فلیک درباره یامال

پاسخ کنایه‌آمیز دلا فوئنته به انتقادهای فلیک درباره یامال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

لوئیس دلا فوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا، در واکنش به انتقاد هانسی فلیک از مصدومیت لامین یامال، گفت که اصلاً به اظهارات فلیک اهمیت نمی‌دهد.

لوئیس دلا فوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا، دیروز در واکنش به انتقادات اخیر هانسی فلیک، سرمربی تیم ملی آلمان، برخوردی کنایه‌آمیز داشت. این واکنش پس از آن مطرح شد که فلیک درباره وضعیت مصدومیت لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا، انتقاداتی را به تیم ملی اسپانیا وارد کرد.

پس از وقفه اخیر بازی‌های ملی، یامال به دلیل مصدومیت کشاله ران از اردوی تیم ملی اسپانیا برگشت و این مسئله باعث شد که فلیک در رسانه‌ها اظهار نظر کند. فلیک در این خصوص گفته بود: «این واقعا تأسف‌آور است. یامال با درد از اینجا رفت. به او مسکن دادند و او در بازی‌های مقابل بلغارستان و ترکیه ۷۳ و ۷۹ دقیقه بازی کرد. بین این دو بازی هم تمرینی نداشت. این رفتار، مراقبت از بازیکنان نیست. اسپانیا بهترین بازیکنان و بهترین تیم ملی را دارد، اما مراقبت‌های لازم از بازیکنان صورت نگرفته و این تنها چیزی است که می‌توانم بگویم. خیلی ناامیدم.»

در پاسخ به این انتقادات، لوئیس دلا فوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا، در مصاحبه‌ای که روز پنج‌شنبه انجام داد، واکنش آرام و بی‌تفاوتی از خود نشان داد و گفت: «امروز در زادگاهم هستم و در این لحظه اصلا یادم نمی‌آید که فلیک چه گفته و اصلا برایم اهمیتی ندارد.»

این واکنش دلا فوئنته نشان داد که او چندان نگران انتقادات فلیک نیست و برای او این موضوع اهمیت چندانی ندارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی