شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
۰ |
۰

دردسرهای این تورنمنت تمامی ندارد؛ ستاره کافا، نیمکت نشین سپاهان!

دردسرهای این تورنمنت تمامی ندارد؛ ستاره کافا، نیمکت نشین سپاهان!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

با گذشت بیش از سه هفته هنوز مشکلات تورنمنت کافا دست از سر فوتبال ایران برنداشته است.

تورنمنت کافا از اول تا آخر برای فوتبال ایران دردسر بود و برای مسئولان فدراسیون و کادرفنی تیم ملی انتقاد! تورنمنتی که در آن فوتبال ایران هیچ سود و نصیبی نبرد و فقط رقبای خود را قوی‌تر و جری تر کرد. آنها از رقابت با فوق ستاره‌های ایران کلی درس گرفتند و ترسشان از اسم و آوازه ما ریخت.

ما در این تورنمنت نه نتیجه گرفتیم و نه نمایش خوبی داشتیم. به تعداد بازیکنان مصدوم ما اضافه شد و با توجه به همزمانی با رقابت‌های انتخابی تیم ملی امید، امکان میدان دادن به جوانان و ساختن آینده فوتبال نیز میسر نشد. اما اگر فکر می‌کنید این تجربه تلخ تمام شده سخت در اشتباهید! مصیبت‌های کافا هنوز دست از سر فوتبال ما برنداشته است.

اینجا را بخوانید: مثل جوانان، در بزرگسالان هم سپاهان را بجای تیم ملی به کافا می فرستادید!

با بازگشت تیم از ازبکستان و شروع دوباره لیگ، بسیاری از تیم‌ها وقتی با افت روحی و جسمی ملی پوشان خود روبرو شدند، به اجبار به آنها استراحت دادند. آن دسته از ملی‌پوشانی که در باشگاه خود جانشین مناسبی نداشتند و به ترکیب تیم خود اضافه شدند نیز، زمین تا آسمان با قبل کافا فاصله و بیشتر باعث دردسر تیمشان شدند. بهترین مثال برای این دسته از ملی‌پوشان رامین رضاییان یا عارف آغاسی بودند.

امثال علیرضا کوشکی یا محمد خدابنده لو خوش شانس بودند که به دلیل مصدومیت به کشور برگشتند و لااقل برای خود توجیهی جهت افت دارند! اما ببینید که کافا به عنوان مثال چه به روز مجید علیاری آورد. یکی از معدود چهره‌های موفق ما در کافا که در اولین بازی ملی خود دبل کرد.

او که در نخستین بازی فصل با پیراهن تیم جدیدش –سپاهان- در انزلی از زمین اخراج و جدال هفته دوم مقابل پرسپولیس را از دست داده بود، پس از کافا باید با کوهی انگیزه به ترکیب تیمش در هفته سوم برمی‌گشت تا با ادامه درخشش در لیگ برتر، جایگاه خود برای جام جهانی را تثبیت کند.

در بازگشت، مقابل گل گهر در هفته سوم نیمه دوم آمد و هفته چهارم مقابل تراکتور دقیقه ۹۰! در هر دو بازی سپاهان عقب بود و به گل نیاز داشت اما مهاجم اصلی خود را نتوانست استفاده کند، بس که افت کرده و البته که وقتی به زمین آمد هم نتوانست کاری کند.

این هفته نیز برابر خیبر دقیقه ۶۴ آمد و ۶۵ اخطار گرفت! این تنها کار او در زمین بود! مهاجم درخشان مس رفسنجان بعد تجربه تلخ فولاد، در ذوب آهن احیا و به سپاهان آمد تا به تیم ملی برسد اما در کافا بلایی سرش آمده که میبینیم.

به جای آنکه بر انگیزه و امیدهایش اضافه شود، حالا باید کلی تلاش کند تا به شرایط قبل از اعزام تیم ملی به کافا برگردد. فقط امیدواریم اتفاقاتی که افتاد و آنچه رسانه‌ها و کارشناسان مدام یادآوری می‌کنند، درس عبرتی شود تا در آینده از تکرار این اشتباهات جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: لشکر ۱۱ نفره یک باشگاه در تیم ملی؛ کافا در قرق سپاهان!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی