ژابی آلونسو، سرمربی رئال مادرید، در کنفرانس مطبوعاتی پس از شکست تحقیرآمیز ۵ بر ۲ تیمش مقابل اتلتیکومادرید، به شدت از عملکرد شاگردانش انتقاد کرد. او با اذعان به ضعف تیمش، گفت: «یک بازی به شدت بد بود، نه در کار گروهی خوب بودیم و نه در پرسینگ. در سطحی که باید باشیم، نبودیم.»
سرمربی رئال با تأکید بر کمبود شدت در بازی رئال اضافه کرد: «شاید این ضربه برای آینده مثبت باشد، اما ما در دوئلها خوب وارد نشدیم، در توپهای عمقی بازنده بودیم، بازی روانی نداشتیم. به طور کلی نمایش ضعیفی بود و شکست، سزاوار.»
وقتی از او پرسیده شد آیا این شکست باعث تغییر در برنامههایش میشود، آلونسو پاسخ داد: «میدانیم این فوتبال است و بالاخره شکستها هم از راه میرسند. امروز شایسته باخت بودیم.»
ژابی درباره حضور جود بلینگام اینطور توضیح داد: «به همه نیاز داریم و جود بازیکنی کلیدی است. او خوب تمرین کرده بود و میخواستیم را در زمین داشته باشیمش. اما تیم با توپ روان کار نمیکرد، بدون او هم در دوئلها میباختیم، در بازپسگیری در زمین حریف موفق نبودیم و نتوانستیم دوئل اول یا دوم را ببریم. باید از این شکست درس بگیریم. این یک فرایند است و امروز در سطحی که میخواستیم ظاهر نشدیم. باید خودمان را نقد کنیم و پیشرفت کنیم.»
وقتی از ژابی پرسیده شد که بزرگترین نگرانیاش چیست، او در پاسخ گفت: «اینکه چرا شدت لازم را نداشتیم. چرا نتوانستیم بهتر خودمان را با شرایط مسابقه تطبیق دهیم و چطور باید بیشتر بجنگیم. برای چنین سطحی و بازی با چنین رقیبی کافی نبود. باید سطحمان را بالاتر ببریم.»
وقتی باخت پنج گله امروز مقابل اتلتیکو با یادآوری شکست ۵–۰ مقابل بارسا در دوران مورینیو مقایسه شد، آلونسو گفت: «نمیخواهم مقایسه کنم، اما این اولین شکست ماست. دردناک است. خودمان را مسئول میدانیم و باید ببینیم چه کار باید انجام دهیم. تازه ابتدای فصل است و این سطحی نیست که میخواهیم ارائه کنیم.»
او درباره اینکه بین دو نیمه چه صحبتی با بازیکنانش داشت گفت: «با نتیجه ۲–۲ وارد رختکن شدیم، اما حتی در آن شرایط هم سطحمان پایین بود. گل زیبای اتلتیکو و اشتباهات فردی شرایط را سخت کرد. بیش از حد به حریف فضا دادیم و آنها هم سزاوارانه جریمهمان کردند.»
سرمربی رئال در پایان گفت: «واقعیت این است که در بهترین سطحمان نبودیم و ریتم لازم را نداشتیم. این همان چیزی بود که کم داشتیم. امروز خوشحال نیستیم، اما نباید فراموش کنیم چه مسیری را طی کردهایم. مهم این است که چطور واکنش نشان میدهیم، بهویژه مقابل تیم قدرتمندی مثل اتلتیکو. اگر از دل این شکست نتوانیم نکات مثبت بیرون بکشیم، هوشمندانه عمل نکردهایم.»