دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
۰ |
۰

فلیک: بهترین نسخه بازیکنان بارسلونا را دیدم

فلیک: بهترین نسخه بازیکنان بارسلونا را دیدم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هانسی فلیک پس از پیروزی بارسلونا مقابل رئال سوسیداد، این نتیجه را یک پیروزی تیمی نامید و از فداکاری بازیکنانش در فاصله کوتاه بین دو بازی تمجید کرد.

بارسلونا با پیروزی ۲-۱ مقابل رئال سوسیداد، سه امتیاز مهم را در مونتجوئیک به دست آورد و هانسی فلیک پس از بازی، عملکرد شاگردانش را تحسین کرد. سرمربی آلمانی این برد را حاصل تلاش جمعی دانست و تأکید کرد که تیمش در فاصله کوتاه میان دو دیدار، نمایش درخشانی داشته است.

در دیداری که با فشار بی‌امان سوسیداد و خلق موقعیت‌های متعدد از سوی بارسا همراه بود، درخشش لامین یامال و روبرت لواندوفسکی و تصمیمات تاکتیکی دقیق فلیک باعث شد آبی‌واناری‌ها از سد حریف سرسخت باسکی عبور کنند. فلیک پس از پایان مسابقه گفت: «این برد برای کل تیم بود. بازیکنانم دقیقاً می‌دانستند چه کاری باید انجام دهند و با وجود دشواری‌های بازی، بهترین عملکرد خود را ارائه کردند. از دیدار قبلی فقط ۶۸ ساعت فاصله داشتیم، اما همه با نهایت انرژی بازی کردند و سزاوار این پیروزی بودند.»

او در ادامه به سبک بازی حریف اشاره کرد: «مقابل تیمی بازی کردیم که خیلی خوب دفاع می‌کرد و ما مجبور بودیم در طول مسابقه تاکتیک‌هایمان را مدام تغییر دهیم. با توجه به موقعیت‌های فراوانی که ساختیم، فکر می‌کنم شایسته برد بودیم و حتی می‌توانستیم با شانس بیشتر، گل سوم را هم بزنیم.»

فلیک بازگشت لامین یامال به ترکیب را نیز اتفاقی مثبت دانست: «خوشحال‌کننده است که دوباره او را در اختیار داریم. همه دیدند چه کیفیتی دارد و چقدر می‌تواند به تیم کمک کند. واقعاً این یک برد تیمی بود.»

او در پایان با اشاره به آینده گفت: «این فقط شروع راه است. باید در هر مسابقه سه امتیاز بگیریم و قدم‌به‌قدم جلو برویم. از فردا تمرکز کامل ما روی دیدار حساس برابر پاری‌سن‌ژرمن خواهد بود.»

بیشتر بخوانید: بارسلونا ۲ - رئال‌سوسیداد ۱/ کامبک بلوگرانا و سبقت از رئال/ شاگردان فلیک صدرنشین شدند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی