در یکی از دیدارهای حساس هفته دوم دور گروهی لیگ نخبگان آسیا، تیمهای تراکتور ایران و الوحده امارات به مصاف هم میروند. در آستانه این بازی، روزنامه البیان امارات از غیبت بزرگ عمر خربین، ستاره سوریهای تیم الوحده، به دلیل مشکلات خانوادگی خبر داد.
این در حالی است که کاروان الوحده امارات برای انجام این بازی در ایران به سر میبرد. تیم اماراتی با روحیه بسیار خوبی پا به این مسابقه میگذارد، چرا که در بازی نخست خود موفق شد قهرمان فصل قبل لیگ عربستان، الاتحاد را شکست دهد. در مقابل، تراکتور در بازی اول خود با تساوی یک - یک مقابل شباب الاهلی متوقف شد و به همین دلیل برای صعود از گروه به سه امتیاز این بازی نیاز مبرمی دارد.
بیشتر بخوانید: تراکتور و چالش بزرگ آسیایی؛ آیا تبریز پایگاه پیروزی خواهد بود؟
گفتنی است، دو بازیکن ایرانی به نامهای محمد قربانی و مبین دهقان نیز در ترکیب الوحده حضور دارند و تیم خود را در این سفر همراهی میکنند. به احتمال زیاد محمد قربانی در ترکیب اصلی تیم اماراتی که هدایتش را ژوزه مورایس پرتغالی بر عهده دارد، به میدان خواهد رفت.