سه‌شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
۰ |
۰

خشم برزیلی‌ها از انتخاب دشمن؛ به خاطر این تیم آرژانتینی می‌شوم!/ تا پای مرگ طرفدار بارسلونا هستم

خشم برزیلی‌ها از انتخاب دشمن؛ به خاطر این تیم آرژانتینی می‌شوم!/ تا پای مرگ طرفدار بارسلونا هستم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

روماریو، مهاجم سابق و بزرگ فوتبال برزیل، بار دیگر ثابت کرد که دوران حضورش در بارسلونا و پوشیدن پیراهن آبی‌واناری این تیم، اثری پاک‌نشدنی بر او گذاشته است.

روماریو، اسطوره فوتبال برزیل، در یک مصاحبه جنجالی ثابت کرد که تعصبش به باشگاه بارسلونا از رقابت سنتی با تیم ملی آرژانتین قوی‌تر است. او در مواجهه با یک دوراهی اخلاقی، پوشیدن پیراهن تیم ملی آرژانتین را به پیراهن رئال مادرید ترجیح داد و دلیل آن را تعصب عمیق خود به بارسلونای کاتالونیا عنوان کرد، تصمیمی که خشم هواداران برزیلی را برانگیخت.

روماریو که در دوران حرفه‌ای خود یکی از ستاره‌های نوکمپ بود، در تازه‌ترین مصاحبه خود با GeTV در برزیل، با یک دوراهی غیرمنتظره روبه‌رو شد: اگر مجبور به انتخاب باشد، پیراهن کدام تیم را بر تن می‌کند؛ تیم ملی آرژانتین یا رئال مادرید؟

این اسطوره برزیلی پس از لحظه‌ای تعجب و خنده، پاسخی داد که فضای مصاحبه را متحیر کرد و جنجال بزرگی در میان هواداران برزیلی به پا کرد. او گفت: باید یکی را انتخاب کنم! لعنتی! این سوال‌های شما… دو تیم بزرگ هستند. به هر حال… من برای آرژانتین بازی می‌کنم.

روماریو برای توجیه انتخاب غیرمعمول خود – پوشیدن پیراهن رقیب سنتی برزیل – تعصب خود به بارسلونا را مطرح کرد و دلیل انتخاب پیراهن آرژانتین به‌جای رئال مادرید را اینگونه توضیح داد: من تا پای مرگ طرفدار بارسلونا هستم. من تا پای مرگ طرفدار بارسلونا هستم، لعنتی!

با وجود رقابت شدید و دشمنی قدیمی میان برزیل و آرژانتین در سوپرکلاسیکوی آمریکای جنوبی، اولویت قرار دادن عشق به باشگاه کاتالانی بر تعصب ملی، نتوانست هواداران برزیلی را قانع کند. بسیاری از طرفداران فوتبال در برزیل از این که روماریو حاضر شده است پیراهن تیم ملی آرژانتین را انتخاب کند، ابراز عصبانیت کرده‌اند.

تا پای مرگ طرفدار بارسلونا هستم!/ خشم برزیلی‌ها از انتخاب دشمن؛ به خاطر این تیم «آرژانتینی» می‌شوم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی