هانسی فلیک پس از شکست ۲-۱ مقابل پاریسنژرمن بدون تعارف پذیرفت که رقیبش سزاوار پیروزی بوده و همین برتری است که پاریس را در جایگاه یکی از برترین تیمهای اروپا قرار داده است.
بارسلونا مقابل شاگردان لوئیس انریکه به شدت تحت فشار قرار گرفت و با اینکه نیمه نخست امیدوارکنندهای داشت، اما با گذشت زمان ریتم و تمرکز خود را از دست داد و در برابر شادابی و سرعت جوانان پاریس تسلیم شد. صحبتهای فلیک بعد از بازی نشان میداد که او برتری حریف را به روشنی پذیرفته است؛ او تأکید کرد بارسلونا نه در سطح واقعی خود ظاهر شد و نه توانست در خط میانی کنترل بازی را حفظ کند.
سرمربی آلمانی گفت: «بارسا در نیمه اول بهویژه در ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ابتدایی توانست کنترل را در دست داشته باشد، اما به مرور مالکیت توپ و نظم تیمی از بین رفت. در نیمه دوم خستگی بازیکنان باعث شد موقعیتهای زیادی به پاریسیها داده شود و همین مسئله تفاوت را رقم زد. پاریسنژرمن تیمی بزرگ با بازیکنانی جوان و سریع است که نمایش درخشانی ارائه داد. این تیم نشان داد چرا بهترین تیم اروپا است؛ بردشان کاملاً عادلانه بود و باید با این واقعیت روبهرو شویم.»
سرمربی آلمانی ضعف تیمش را بیشتر در خط میانی دید؛ جایی که پدری و دییونگ تحت فشار زیادی بودند: «این دو بازیکن بار زیادی به دوش کشیدهاند. قلب تیم ما در میانه میدان است و وقتی آنجا انرژی و تازگی لازم نباشد، کل ساختار تیم فرو میریزد.»
در پایان، فلیک با لحنی واقعبینانه گفت: «تلاش زیادی کردیم، اما مقابل چنین حریفی تنها در صورتی میتوان موفق شد که بهترین عملکرد خود را ارائه بدهیم. پاریسنژرمن کیفیت استثنایی دارد و بیتردید سزاوار پیروزی بود.»
بیشتر بخوانید: انریکه: بارسلونا ترسناک است؛ فوتبال واقعی دیدیم، نه جنگ فیزیکی!