یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
۰ |
۱

یک طرح ایده آل؛ مدیریت ورزشگاه‌ها به باشگاه‌ها سپرده می‌شود؟

یک طرح ایده آل؛ مدیریت ورزشگاه‌ها به باشگاه‌ها سپرده می‌شود؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رئیس فدراسیون فوتبال بر استانداردسازی، نگهداری و مدیریت ورزشگاه‌ها تأکید کرد و واگذاری آن‌ها به باشگاه‌ها را راهی برای بهره‌وری بهتر معرفی کرد.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در جلسه‌ای که به منظور ارائه گزارش عملکرد بازسازی و بهسازی ورزشگاه آزادی برگزار شد، حضور یافت و به بررسی وضعیت این ورزشگاه پرداخت. وی با اشاره به اهمیت استانداردسازی و نگهداری مناسب ورزشگاه‌ها، بر لزوم مدیریت اصولی و بهره‌برداری بهتر از این مجموعه‌ها تأکید کرد.

در این جلسه، رئیس فدراسیون فوتبال اشاره کرد:  زمانی فقط یک ورزشگاه داشتیم که الزامات AFC را داشت، اما اکنون ۱۶ ورزشگاه تایید شده داریم که پیشرفت خوبی است. از جمله ورزشگاه‌های نقش جهان اصفهان، پارس شیراز، غدیر اهواز و مس کرمان که استاندارد هستند. همچنین در ارومیه یک ورزشگاه ۱۵ هزار نفری با وضعیت خوب وجود دارد.

بیشتر بخوانید: تقدیر تلفنی رئیس فدراسیون از سرمربی استقلالی

وی همچنین به اهمیت نگهداری صحیح ورزشگاه‌ها و بهبود مدیریت آنها اشاره کرد و تاکید کرد: این واگذاری به باشگاه‌ها کمک می‌کند در زمینه فروش بلیت، پیراهن و تبلیغات محیطی بهتر عمل کنند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی