یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۸
۰ |
۰

واکنش فلیک به شکست تحقیرآمیز بارسلونا/ اعتراف سرمربی بلوگرانا؛ باید این موضوع را قبول کنیم!

واکنش فلیک به شکست تحقیرآمیز بارسلونا/ اعتراف سرمربی بلوگرانا؛ باید این موضوع را قبول کنیم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در شبی که بارسلونا اولین شکست فصل خود را با نتیجه‌ای تلخ و باورنکردنی ۴-۱ مقابل سویا متحمل شد، هانسی فلیک، سرمربی آبی‌اناری‌ها، در نشست خبری پس از بازی تلاش کرد تا با پیام‌هایی روحیه‌بخش، بازیکنان و هواداران را برای ادامه فصل امیدوار نگه دارد.

بارسلونا در دیداری که انتظارش را نداشت، اولین شکست فصل خود را با نتیجه قاطع ۴-۱ در برابر سویا پذیرفت. این نتیجه، سرمربی آلمانی تیم، هانسی فلیک، را در موقعیتی دشوار قرار داد، اما او در نشست خبری پس از بازی سعی کرد با پیامی امیدوارکننده، تیم را برای ادامه راه آماده کند.

فلیک با اشاره به شکست تلخ، تاکید کرد: مهم این است که وقتی بعد از فیفا دی برمی‌گردیم، برای هر عنوانی، چه لیگ، چه جام و چه چیزهای دیگر، بجنگیم. این همان چیزی است که می‌خواهیم.

او با روحیه‌بخشی به بازیکنان، افزود: ما تیم خوبی هستیم، بازیکنان با قدرت برمی‌گردند و ما هم برمی‌گردیم. سرهایتان را بالا بگیرید و پیش برویم.

سرمربی بارسلونا در مورد ناکامی تیمش در کنترل توپ در نیمه اول اعتراف کرد: هدف ما کنترل توپ و مالکیت آن است. در نیمه اول این اتفاق نیفتاد و دلایل زیادی دارد. باید این موضوع را قبول کنیم تا ببینم چگونه می‌توانم آن را تحلیل و حل کنم.

فلیک همچنین به تاثیر غیبت بازیکنان کلیدی اشاره کرد و توضیح داد: بعد از فیفا دی بازیکنان مهمی را بازمی‌گردانیم و مهم است که همه به بهترین سطح خود برگردند. شکست سخت و تلخی بود اما امیدواریم که در دیدارهای بعدی جبران کنیم.

گفتنی است با این نتیجه، سویا با ۱۳ امتیاز به رتبه ششم جدول صعود کرد، در حالی که بارسلونا با ۱۹ امتیاز در جایگاه دوم باقی ماند و رئال مادرید با ۲۱ امتیاز صدرنشینی را حفظ کرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی