شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
۱ |
۰

مهاجم استقلال مسابقه با مس رفسنجان را از دست می‌دهد؟!

مهاجم استقلال مسابقه با مس رفسنجان را از دست می‌دهد؟!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احتمال دارد دوکنز نازون بازی بعدی استقلال را از دست بدهد.

استقلال جمعه این هفته از مس رفسنجان پذیرایی می‌کند و برای پایان بخشیدن به بحران نتیجه‌گیری خود حتماً چاره‌ای جز کسب پیروزی در این جدال خانگی نخواهد داشت.

در چنین شرایطی اما به نظر می‌رسد دردسرهای ریکاردو ساپینتو از بابت در اختیار داشتن مهره‌های مد نظرش کم نیست و شاید نتواند برخی از آنها را برابر رفسنجانی‌ها به میدان بفرستد. یکی از این نفرات، دوکنز نازون است. مهاجم اهل هاییتی که به تیم ملی فوتبال کشورش دعوت می‌شود و اتفاقاً در آنجا نمایش خوبی هم ارائه می‌کند. نازون که روز جمعه با پیراهن تیم ملی کشورش مقابل نیکاراگوئه گلزنی کرد، سه‌شنبه به مصاف هندوراس خواهد رفت. دیداری که برای هاییتی صدرنشین فوق العاده مهم است چون باید به مصاف تیم دوم گروه خود برود اما این بازی می‌تواند برای استقلال دردسرساز شود.

بیشتر بخوانید: هواداران استقلال یار سیزدهم تیم من بودند/ ساپینتو از بحران خارج می‌شود

نازون حتی اگر بلافاصله پس از پایان آن مسابقه نیز به سوی تهران پرواز کند، بازهم حداقل  چیزی حدود ۳۰ ساعت در راه خواهد بود و خیلی بعید است که زودتر از بامداد پنجشنبه به تهران برسد بنابراین احتمال دارد جدال با مس رفسنجان را از دست بدهد چون جدا از خستگی، عملاً با تیم تمرین هم نداشته است. این اتفاق دقیقاً در فیفادی قبلی رخ داد و نازون بازی با استقلال خوزستان را از دست داد. حالا باید ببینیم ماجرا دوباره تکرار می‌شود یا نه؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • punisher IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
    جالش و عیب بزرگ استقلال همین تعداد زیاد ملی پوش داشتن فیفاذی قبلی 14 بازیکن اصلیش تو اردوهای تیم ملی هاشون بودن که اون مشکلات پیش اومد الانم باز همون حکایت این معضل خیلی بدیه اول که بازیکن نخریدند با 11تا بچه استقلال رفت ترکیه اردو زد بعد که دقیقه 150بازیکن گرفتند حاقلش شد بعد یک هفته از ثبت قرار دادهاشون و ورود به ایران برن فیفا دی و کافکا که حاصل اونم شد اردوی دوم تیم در کیش بدون بازیکن چون همه تو اردوی تیم ملی هاشون بودند تا برگردند ریکاوری بشن سرمربی هاسون یا مربی های بدنسازشون افکار و تمرینات شون با استقلال متفاوت این خیلی بد واسه همین تیم به سختی هماهنگ و مچ میشن و باید یک فکر اساسی ک

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی