مارکو باکیچ، هافبک تیم ملی مونتهنگرو و یکی از معدود خریدهای موفق پرسپولیس در تابستان، با وجود شروع خوب در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، حالا با تیمش شرایط دشواری دارد. مونتهنگرو پس از چهار شکست پیاپی، شانس چندانی برای صعود ندارد و شکست اخیر مقابل جزایر فارو تقریباً پرونده آنها را بست.
باکیچ که با امید زیادی به دنبال حضور در جام جهانی با مونته نگرو بود، اکنون تنها در صورت کسب دو برد در دیدارهای آینده مقابل جبلالطارق و کرواسی میتواند اندک شانسی برای صعود داشته باشد. ناکامی مونتهنگرو در این مسیر، نهتنها رویای بزرگ خرید تابستانی سرخها را کمرنگ کرده، بلکه پرسپولیس را هم از دریافت پاداش احتمالی فیفا محروم خواهد کرد.
فیفا به باشگاه هایی که نماینده در جام جهانی داشته باشند، پول خوبی می دهد و حالا با توجه به احتمال بالای عدم صعود باکیچ و مونته نگرو به جام جهانی، پرسپولیس هم با ضرر چند صد هزار دلاری مواجه خواهد شد. پولی که حداقل می توانست بخشی از دستمزد باکیچ در پرسپولیس را تامین کند.
بیشتر بخوانید: ستاره پرسپولیس آیفون ۱۷ را نپذیرفت!