دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
۰ |
۰

کاناوارو طعم شکست را هم چشید!/ دومین محک جدی ازبک‌ها با اسطوره ایتالیایی

کاناوارو طعم شکست را هم چشید!/ دومین محک جدی ازبک‌ها با اسطوره ایتالیایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم ملی ازبکستان تحت هدایت فابیو کاناوارو در خانه با نتیجه دو بر یک مغلوب اروگوئه تحت مربیگری مارچلو بیلسا شد. این بازی، که دومین تجربه کاناوارو روی نیمکت ازبک‌ها بود، علیرغم تک گل میزبان، با برتری مهمان آمریکای جنوبی خاتمه یافت.

دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی فوتبال ازبکستان و اروگوئه که با هدف آماده‌سازی برای جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار شد، با پیروزی ۲ بر ۱ اروگوئه به پایان رسید. این مسابقه، دومین محک جدی ازبک‌ها با سرمربیگری اسطوره ایتالیایی، فابیو کاناوارو، محسوب می‌شد.

مردان مارچلو بیلسا، سرمربی آرژانتینی اروگوئه، دو گل خود را در دقایق ۵۱ (توسط فران تورس) و ۶۰ (توسط سانابریا) به ثمر رساندند. شاگردان کاناوارو که برای اولین بار سهمیه جام جهانی را کسب کرده‌اند، تنها موفق شدند در دقیقه ۸۲ توسط روسلان‌بیک جیانف اختلاف را به یک گل کاهش دهند، اما در نهایت تسلیم میهمان خود شدند.

تیم ملی ازبکستان با اتکا به کادر فنی سرشناس خود، از جمله کاناوارو، تدارکات گسترده‌ای را برای حضوری موفق در جام جهانی ۲۰۲۶ به میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و دانمارک در نظر گرفته است. این در حالی است که ازبکستان پیش از این در اولین حضور کاناوارو (جمعه ۱۸ مهر) موفق شده بود کویت را با نتیجه دو بر صفر شکست دهد.

از سوی دیگر، اروگوئه نیز تحت هدایت استراتژیست خود، بیلسا، مسیر آماده‌سازی خود برای رقابت‌های جهانی را با پیروزی در این مسابقه دوستانه دنبال کرد.

نکته قابل توجه این دیدار، غیبت اوستون ارونوف، بازیکن ملی‌پوش ازبکستان و عضو تیم پرسپولیس، بود که در این مسابقه نیمکت‌نشین ماند و فرصت بازی پیدا نکرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی