چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۰
۰ |
۰

ادعای عجیب ملی‌پوش فوتبال: تانزانیا بیشتر از روسیه ایران را اذیت کرد! +ویدیو

ادعای عجیب ملی‌پوش فوتبال: تانزانیا بیشتر از روسیه ایران را اذیت کرد! +ویدیو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازیکنان تیم تانزانیا از کیفیت بالایی برخوردار بودند و دیدار با این تیم از روسیه بیشتر به ما کمک کرد.

امیرحسین حسین‌زاده در خصوص برگزاری دو دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل روسیه و تانزانیا اظهار داشت: خداراشکر توانستیم دو بازی خوب انجام دهیم. تیم تانزانیا با کیفیت ظاهر شد و در برخی بخش‌ها حتی بیش از روسیه ما را تحت فشار قرار داد.

او ادامه داد: روسیه تیمی نبود که بخواهد حتماً مقابل ما به پیروزی برسد و ما هم در آن بازی به اندازه‌ای که انتظار می‌رفت، عملکرد خوبی نداشتیم. برگزاری چنین دیدارهایی به ما کمک می‌کند تا روز به روز بهتر شویم.

حسین‌زاده تصریح کرد: از کادر فنی تشکر می‌کنم که به من اعتماد کردند. در تیم چند بازیکن مصدوم داریم که با بازگشت آن‌ها، ترکیب تیم تقویت می‌شود و بازیکنان آماده‌تر خواهند بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی