پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
۰ |
۰

جاستین بیبر فوتبالیست می‌شود!/ ستاره پاپ در نقش دیوید بکام +ویدیو

جاستین بیبر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جاستین بیبر در مسابقه فوتسال «The League» در لس‌آنجلس با یک شوت دیدنی از وسط زمین همه را به تحسین واداشت.

جاستین بیبر، ستاره موسیقی پاپ و برنده جایزه گرمی، نشان داد که نه تنها در صحنه موسیقی بلکه در زمین بازی هم مهارت‌های خاص خود را دارد.

بیبر ۳۱ ساله در مسابقه فوتسال The League (رقابت ورزشی سلبریتی‌ها) شرکت کرد. در یکی از لحظات قبل از بازی، بیبر با حرکتی تماشایی و به سبک دیوید بکام توپ را تقریباً از وسط زمین به سمت سبد بسکتبال شوت می‌کند. شوتی که کاملاً دقیق و بدون خطا وارد سبد می‌شود. این حرکت شگفت‌انگیز باعث شد هم‌تیمی‌هایش دور او جمع شوند و جشن و شادی برپا شود.

تماشاگران حاضر در SRGN Studios در لس‌آنجلس هم هیجان‌زده شدند و فوراً دوربین‌هایشان را بیرون آوردند تا این لحظه استثنایی را ثبت کنند.

همچنین بخوانید: بارسلونا با لوگوی اد شیرن در ال‌کلاسیکو/ خاص‌ترین کیت آبی‌اناری را با آهنگ «عزیزم» ببینید +ویدیو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی