پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
۰ |
۰

ستاره پیشین پرسپولیس هشدار داد: دست از سر من و زیدان بردارید!

ستاره پیشین پرسپولیس هشدار داد: دست از سر من و زیدان بردارید!
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دروازه‌بان سابق پرسپولیس در بازی دوستانه اوگاندا، نیمکت‌نشین لوکا زیدان شد و صحنه‌ای عجیب از تقابل نسل‌ها رقم خورد.

 لوکا زیدان سرانجام نخستین بازی ملی خود را برای الجزایر انجام داد؛ دیداری که اگرچه بی‌اهمیت بود، اما آغاز رقابتی تازه میان او و الکسیس گندوز درون دروازه تیم ملی الجزایر به شمار می‌رفت.

در جریان پیروزی ۲-۱ الجزایر مقابل اوگاندا، ولادیمیر پتکوویچ برای نخستین بار لوکا زیدان، پسر زین‌الدین زیدان را در ترکیب اصلی قرار داد. این مسابقه در حالی برگزار شد که شاگردان پتکوویچ پیش از آن با شکست سومالی (۳-۰) صعودشان به جام جهانی ۲۰۲۶ را قطعی کرده بودند. در آن دیدار، گندوز در ترکیب اصلی به میدان رفته بود.

زیدان در نخستین تجربه ملی خود تنها شش دقیقه پس از آغاز بازی، روی ضربه استیون موکوالا دروازه‌اش را باز شده دید، اما در ادامه عملکردی مطمئن و آرام از خود نشان داد. او که به‌تازگی تصمیم گرفته تابعیت ورزشی خود را به الجزایری تغییر دهد، نخستین بازی‌اش را در ورزشگاه حسین آیت‌احمد شهر تی‌زی‌اوزو، زادگاه پدربزرگش اسماعیل، انجام داد.

در حالی که هواداران در جشن صعود تیم ملی به جام جهانی در زمین مشغول شادی بودند، یکی از خبرنگاران از الکسیس گندوز درباره عملکرد زیدان پرسید؛ سوالی که چندان به مذاق دروازه‌بان اول الجزایر خوش نیامد. او ابتدا گفت: «بازی خیلی خوبی انجام داد.» اما بلافاصله با لحنی جدی ادامه داد: «نباید بین دروازه‌بان‌ها فتنه ایجاد کنید. این سوال‌ها درست نیست. نباید دنبال تفرقه باشید.»

عبارت «فتنه» که گندوز از آن استفاده کرد، در فرهنگ عربی اشاره به اختلاف، آشوب و دودستگی دارد؛ واژه‌ای که نشان می‌دهد او تمایلی به دامن زدن به فضای رقابتی مخرب درون تیم ندارد. با این حال، صحبت‌هایش بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های الجزایری داشت و از آن به عنوان «واکنش تند به آغاز رقابت زیدان» یاد شد.

در شرایطی که پتکوویچ هنوز در جست‌وجوی دروازه‌بان ثابت و بی‌رقیب خود برای جام جهانی است، گندوز از اکتبر ۲۰۲۴ جای آنتونی ماندریا را گرفته، اما نتوانسته تمام منتقدان را راضی کند. گلر سابق پرسپولیس اما در دو فیفادی گذشته آمادگی خوبی را از خود به جای گذاشته است.

حالا ورود لوکا زیدان، دروازه‌بان تیم گرانادا در دسته دوم اسپانیا، می‌تواند معادلات را در اردوگاه الجزایر تغییر دهد؛ رقابتی که به نوشته وبسایت dzfoot اگر با تدبیر مدیریت نشود، ممکن است همان «فتنه‌ای» شود که گندوز هشدارش را داد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی