پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱
۳ |
۰

مدیرعامل پرسپولیس فقط با قوی‌تر از خودش عوض می‌شود!

مدیرعامل پرسپولیس فقط با قوی‌تر از خودش عوض می‌شود!
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

در آستانه برگزاری مجمع سالیانه باشگاه پرسپولیس، شایعات تازه‌ای درباره احتمال تغییرات مدیریتی در رأس این باشگاه مطرح شده است.

 این اتفاق در حالی است که طبق دستور جلسه مجمع قرار است درباره مسائل دیگری در آن جلسه تصمیم‌گیری شود ضمن اینکه تغییرات مدیریتی که همه درباره‌اش حرف می‌زنند محدود به اضافه شدن یک عضو تازه‌وارد هیأت مدیره است که جای یک عضو مستعفی را پر خواهد کرد تا تعداد اعضای این جمع فرد شود. به هر حال در شرایطی که به نظر می‌رسد رضا درویش همچنان در موقعیت سختی قرار دارد شایعات درباره استعفای او قوت گرفته است.

در حال حاضر در پرسپولیس همه چیز به تصمیم محمدمهدی احمدی وابسته است چراکه او به‌عنوان نفر نخست کنسرسیوم بانکی در تمام ماه‌های گذشته مهم‌ترین حامی درویش بوده است. در واقع او هنوز درخواستی از درویش برای استعفا نداشته است و همچنان از مدیرعامل پرسپولیس حمایت می‌کند.

البته لحن احمدی در آخرین مصاحبه‌اش درباره درویش تغییر کرده بود و به نظر می‌رسید حداقل ظاهراً از درویش حمایت نمی‌کند اما در پشت قضیه او همچنان پشت درویش را خالی نکرده است کمااینکه شرایط به‌گونه‌ای است که به محض اینکه بخواهد درویش کنار خواهد رفت.

شاید جالب باشد که بدانید احمدی یک ماه قبل به اعضای هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس گفته بود درویش تا آخر فصل در مسند خود باقی خواهد ماند و اگر قرار بر این بود که از درویش حمایت نکند با این صراحت چنین نکته مهمی را به هیأت مدیره انتقال نمی‌داد.

نکته مهم اینجاست که احمدی نمی‌خواهد این برکناری از سمت او کلید بخورد و هیأت مدیره به صورت قانونی و روتین این کار را انجام دهد اما واقعیت این است که اگر او بخواهد هیأت مدیره هم با این تصمیم همراه خواهد شد به‌خصوص که الان کنسرسیوم بانکی نظر غالب را در هیأت مدیره دارد.

بعد از حضور علیرضا اردوباری به‌جای سیامک جلوه که قرار است در جلسه هفته آتی (دوشنبه) رسمی شود حالا تعداد نمایندگان کنسرسیوم بانکی در این هیأت به سه نفر رسیده است. در واقع اردوباری در کنار اینانلو و همتی‌مقدم همه نمایندگان کنسرسیوم بانکی هستند که در هماهنگی کامل با احمدی قرار دارند و سه رأی آنها به دو رأی پیمان حدادی و رضا میرزایی چربش دارد.

گفتنی است سه ماه قبل وقتی درویش تا آستانه برکناری رفت، احمدی از او خواست استعفا بدهد که درویش هم پذیرفت و استعفا داد اما جانشین مناسبی برای او پیدا نشد. در آن مقطع علی اینانلو مهم‌ترین گزینه جانشینی درویش بود که برای نشستن روی صندلی مدیرعاملی رأی نیاورد. در شرایط فعلی هم برخی اعضای هیأت مدیره پرسپولیس معتقدند اگر احمدی قصد کنار گذاشتن درویش را داشته باشد باید گزینه قوی‌تری نسبت به درویش برای این مسند در نظر داشته باشد وگرنه درویش مدیر بدی نیست. آنها این موضوع را به نفر اول کنسرسیوم بانکی انتقال داده‌اند و همین مسأله ماجرای کنار گذاشتن درویش را پیچیده کرده است.

و اما اینکه وحید هاشمیان و تیم پرسپولیس به‌خاطر درویش تحت فشار قرار گرفته‌اند و غالب رسانه‌ها و هواداران علیه درویش موضع می‌گیرند نکته‌ای است که مورد توجه هیأت مدیره و احمدی قرار دارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • صمد IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
    درویش باید بره همراه با هاشمیان بجای درویش طاهری یا گرشاسبی یا انصاری فرد بجای هاشمیان مهدي تارتار بهترین گزینه است
  • کیسه پاره حکومتی بی اصالت حقیر IR ۲۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
    دقیقا آقای درویش مدیر خیلی خوبی هستند و فقط و فقط و فقط باید با جایگزین خیلی خیلی بهتر از خودشان عوض بشوند وگرنه عشقپولیس ضرر می کند از رفتن آقای درویش عزیز و باتعصب و زحمتکش و صادق و متدین و درستکار

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی