تیم فوتبال استقلال در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر موفق شد با نتیجه یک بر صفر میهمان خود، مس رفسنجان، را شکست دهد. این پیروزی که تحت تأثیر بازگشت ریکاردو ساپینتو به نیمکت مربیگری و همچنین تشویق عارف آقاسی توسط هواداران قرار گرفت، استقلال را موقتاً تا رده دوم جدول بالا کشید.
ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال، که پس از پایان دوران محرومیت خود برای اولین بار در لیگ برتر روی نیمکت تیم نشست، به محض حضور با تشویق پرشور هواداران روبرو شد. استقبال گسترده تماشاگران آبیپوش پایتخت در ورزشگاه شهر قدس مشهود بود. در حاشیه این مسابقه، علی نظری جویباری، عضو هیئت مدیره باشگاه، و امید روانخواه، سرمربی تیم ملی امید، نیز نظارهگر بازی بودند.
نقطه عطف این دیدار، تعویض اجباری در خط دفاعی بود؛ با مصدومیت سامان فلاح، عارف آقاسی جایگزین او شد. رفتار سرمربی در این تعویض جالب توجه بود؛ ساپینتو پیش از ورود آقاسی به زمین او را در آغوش گرفت و پس از خروج فلاح نیز به سمت او رفت. آقاسی که پیش از این با انتقاداتی مواجه بود، در این دیدار عملکرد قابل قبولی ارائه داد و در دقایقی از سوی تماشاگران تشویق شد که نشان از نوعی آشتی هواداران با این بازیکن داشت.
این مسابقه شاهد یک اتفاق غیرمنتظره دیگر نیز بود؛ در دقیقه ۴۸، یک تماشاگر وارد زمین شد و با سعید سحرخیزان عکس یادگاری گرفت. با این پیروزی، استقلال ۱۰ امتیازی شد و موقتاً تا رتبه دوم جدول صعود کرد.