سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳
۰ |
۱

حساسیت ویژه ال کلاسیکو برای دو بازیکن استقلال

حساسیت ویژه ال کلاسیکو برای دو بازیکن استقلال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال باید آماده تقابل دو بازیکن خارجی خود در یکشنبه هفته آینده شود.

طبق برنامه‌ریزی جدید سازمان لیگ، استقلال یکشنبه هفته آینده ساعت ۱۵ در ورزشگاه پارس شیراز مهمان فجرسپاسی می‌شود و با یاران پیروز قربانی مصاف خواهد داد.

این دیدار جذابیت‌های فراوانی دارد چون پیروز قربانی اصلاً دلش نمی‌خواهد در مصاف با تیم اسبق خود بازنده شود و استقلالی‌ها نیز به امید دومین پیروزی خارج از خانه این فصل خود راهی دیار حافظ و سعدی می‌شوند اما نکته جالب توجه، تقابل و کرکری دو بازیکن استقلال است که ساعتی پس از پایان جدال با فجر سپاسی شاهد آن خواهیم بود.

جدال استقلال با فجر ساعت ۱۷ یکشنبه به پایان می‌رسد و قاعدتاً باشگاه استقلال طوری هماهنگی کرده که این تیم بلافاصله پس از خاتمه بازی از ورزشگاه به فرودگاه برود و با پرواز چارتر به تهران بازگردد اما  همان زمانی که استقلالی‌ها در فرودگاه شیراز قصد پرواز به سوی پایتخت را دارند، چند صد میلیون نفر در سراسر جهان چشم به تلویزیون دوخته و تماشاگر جدال رئال مادرید- بارسلونا می‌شوند. مسابقه‌ای که ساعت ۱۸:۴۵ یکشنبه چهارم آبان به وقت تهران آغاز می‌شود و حتماً آنتونیو آدان دروازه‌بان اسبق رئال مادرید و منیر الحدادی بازیکن سالیان نه چندان دور بارسلونا که حالا با یکدیگر در استقلال همبازی هستند، در فرودگاه شیراز پیرامون ال کلاسیکو برای همدیگر کرکری خواهند خواند.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس - استقلال ۳۵ هزار نفری شد/ پرسپولیس هنوز از ما نخواسته میزبان دربی باشیم!

آنتونیو آدان

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی