جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
۰ |
۱

یامال: رئال دزدی می‌کند و بعد شکایت!

یامال: رئال دزدی می‌کند و بعد شکایت!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

لامین یامال، ستاره ۱۸ ساله بارسلونا، با اظهارات کنایه‌آمیز علیه رئال مادرید، هیجان و جنجال پیش از ال‌کلاسیکو را در اسپانیا شعله‌ور کرد.

در آستانه‌ی ال‌کلاسیکوی حساس یکشنبه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، لامین یامال، ستاره ۱۸ ساله بارسلونا، با اظهارات کنایه‌آمیز خود درباره‌ی رئال مادرید، موجی از واکنش‌ها در فوتبال اسپانیا به راه انداخت.

به گزارش موندو دپورتیوو، یامال که مهمان برنامه‌ی Chup Chup Kings ایبای یانوس، استریمر مشهور اسپانیایی، بود، علاوه بر صحبت درباره‌ی رقابت تیم‌ها در Kings League، طعنه‌ای جنجالی هم به رئال زد.

وقتی ایبای با خنده از او پرسید: «یعنی از نظرت رئال مادرید دزدی می‌کند؟»، یامال بدون تردید پاسخ داد: «بله، آن‌ها می‌دزدند و بعد هم شکایت می‌کنند. کارشان همین است!»

این اظهارات بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی اسپانیا ترند شد و هواداران را به واکنش واداشت.

یامال که مالک تیم «لا کاپیتال» در Kings League است، جمعه شب در دیداری برابر تیم «پورسینوس» متعلق به ایبای یانوس بازی خواهد کرد. این دو پیش از مسابقه شرطی جالب گذاشته‌اند: اگر تیم ایبای ببازد، او باید بازی ال‌کلاسیکو را با پیراهن بارسا تماشا کند؛ و اگر تیم یامال شکست بخورد، او وعده داده که در صورت گل‌زنی در برنابئو، جشن معروفش را با اشاره‌ای به نام ایبای انجام دهد.

ستاره جوان بارسا در ادامه با یادآوری برد ۴-۰ تیمش در آخرین حضور در برنابئو گفت: «در آن بازی گل زدم، یادت نمی‌آید؟ قبلاً این کار را کرده‌ام.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی