جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
۲ |
۰

نویدکیا: تلخ‌ترین خاطره‌ام از دست دادن فینال لیگ قهرمانان آسیا بود

سپاهان فوتبال ایران را از دوقطبی استقلال و پرسپولیس خارج کرد/ فقط یک گلایه دارم...

سپاهان فوتبال ایران را از دوقطبی استقلال و پرسپولیس خارج کرد/ فقط یک گلایه دارم...
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

محرم نویدکیا تو جشن ۷۲ سالگی تیمش گفت سپاهان با تلاش نسل‌ها و حمایت فولاد مبارکه، فوتبال ایران رو از دوقطبی استقلال و پرسپولیس نجات داد.

محرم نویدکیا، صبح جمعه دوم آبان در حاشیه جشن ۷۲ سالگی سپاهان، ضمن تبریک سالگرد تأسیس این باشگاه اظهار کرد: باید ممنون‌دار شخصی باشیم که ۷۲ سال پیش، این باشگاه را تأسیس کرد و شاید جزو معدود باشگاه‌هایی باشد که به‌صورت مردمی اداره می‌شده است. در آن زمان، خود هواداران برای باشگاه هزینه می‌کردند و چون اعتماد کامل به آقای حریری داشتند، همه کمک می‌کردند تا نام این باشگاه ماندگار بماند.

وی افزود: بعد از آن، افراد زیادی برای تداوم مسیر سپاهان زحمت کشیدند و در نهایت باید بگویم که ما باید ممنون‌دار شرکت فولاد مبارکه باشیم که این باشگاه را زیرمجموعه خود قرار داد و آن را به یک باشگاه بین‌المللی تبدیل کرد. امروز نام سپاهان در سطح آسیا شناخته شده است و حتی در جام باشگاه‌های جهان حضور پیدا کرده که این موضوع، مایه افتخار برای استان اصفهان و کل ایران محسوب می‌شود.

اسطوره باشگاه سپاهان در ادامه بیان کرد: فقط یک گلایه دارم؛ من در این یک سالی که در رفسنجان بودم، چون آقای حریری در آنجا دفن هستند و مزارشان آنجاست، به این موضوع فکر کردم که چه از سوی مردم آن منطقه و چه از طرف ما اصفهانی‌ها و مسئولان شهرداری‌های رفسنجان و اصفهان و دیگر ارگان‌های دولتی، جای خالی اقدامی دیده می‌شود. فکر می‌کنم حالا وقت آن رسیده است که بعد از این همه سال، بالاخره یک خیابان، چهارراه، فلکه یا اتوبان به نام آقای محمود حریری در رفسنجان یا اصفهان نام‌گذاری شود. امیدوارم این اتفاق بیفتد.

نویدکیا درباره نقش سپاهان در تاریخ فوتبال ایران بیان کرد: سپاهان جزو اولین تیم‌هایی بود که فوتبال ایران را از حالت دوقطبی خارج کرد. درباره نقش سپاهان در پیشرفت فوتبال، باید بگویم این یک واقعیت است. از ۱۳۸۱ که قهرمان شدیم، این اتفاق رخ داد، زیرا تا آن زمان همیشه صحبت از پرسپولیس و استقلال بود. با این حال، واقعیت این است که اگر روزی شرکت فولاد مبارکه نبود و نمی‌توانست آن هزینه‌ها را انجام دهد تا این باشگاه را زیرمجموعه خود قرار دهد، شاید آن حالت دوقطبی همچنان ادامه داشت.

وی ادامه داد: همه عوامل دست به دست هم دادند تا سپاهان به این جایگاه برسد. تیمی بود که هواداران زیادی در اصفهان داشت و یکی از دلایل این موضوع، جذابیت خود شهر اصفهان بود؛ شهری در مرکز ایران که برای مربیان و بازیکنان، محل مناسبی برای زندگی محسوب می‌شد. همه این موارد باعث شد تا ما بتوانیم به تیمی فوق‌العاده تبدیل شویم و فوتبال ایران را از آن حالت دوقطبی خارج کنیم. ما اولین تیمی بودیم که پس از سال‌ها توانستیم قهرمان شویم و بعد از ما، تیم‌های دیگری هم آمدند و به قهرمانی رسیدند که این مسئله، باعث جذابیت فوتبال ایران شد.

کاپیتان سابق و سرمربی فعلی سپاهان درباره لحظات تلخ و شیرین خود در فوتبال نیز گفت: شیرینی و تلخی در فوتبال همیشه وجود دارد و به نظر من، اولین باری که ما در ایران قهرمان شدیم در فصل ۸۱-۸۲، یکی از شیرین‌ترین لحظات بود؛ چون تا آن زمان، چنین اتفاقی نیفتاده بود، اما تلخ‌ترین خاطره‌ام احتمالاً از دست دادن فینال لیگ قهرمانان آسیا بود، چون در دوران ورزشی‌ام تنها چیزی که واقعاً دلم می‌خواست به دست بیاورم، قهرمانی در آسیا بود که متأسفانه محقق نشد.

بیشتر بخوانید: نگاهی آماری به جدال پرسپولیس و ذوب‌آهن/ دیداری کم‌گل و پرهیجان در لیگ برتر

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • سید IR ۱۵:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۲
    هیچ تیمی شرایط خارج ساختن دوقطبی فوتبال ایران راندارد ، چون پرسپولیس واستقلال درخون ودررگ مردم ایران جای دارند ، اگرازهمون طرفداران سپاهان‌هم بپرسی به دوتیم قرمزوآبی علاقه دارن ، سپاهان یه تیم شهرستانیه که فقط تواصفهان طرفدارداره ، ولی پرسمولیس واستقلال درتمام ایران طرفداردارن ..

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی