شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸
۳ |
۰

امیدوارم این داور دوباره باعث ناراحتی استقلالی‌ها نشود!/ پیروز قربانی از بازیکنانی بود که در کنار او بازی کرده‌ام

امیدوارم این داور دوباره باعث ناراحتی استقلالی‌ها نشود!/ پیروز قربانی از بازیکنانی بود که در کنار او بازی کرده‌ام
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

خسرو حیدری، مربی تیم فوتبال استقلال در آستانه بازی با فجر سپاسی شیراز به قضاوت عرب براقی برای این دیدار واکنش نشان داد.

خسرو حیدری پیش از دیدار با تیم فوتبال فجرسپاسی اظهار داشت: بازی فردا برای ما بسیار مهم است، چون در هفته‌های اخیر روند خوبی داشتیم و می‌خواهیم این مسیر را ادامه دهیم. هفته گذشته در لیگ قهرمانان آسیا هم نتیجه خوبی گرفتیم که از نظر روحی برای بازیکنان بسیار تأثیرگذار بود و باعث شد تا حدودی به جدول آسیایی برگردیم و امیدواریم بتوانیم این روند را در ادامه هم حفظ کنیم.

حیدری افزود: اکنون دوباره به لیگ برگشتیم و بازی فردا خارج از خانه برگزار می‌شود. دو بازی اخیرمان را با عملکرد خوبی پشت سر گذاشتیم و باید این مسیر را ادامه دهیم. همه بازیکنان باید بدانند که تازه لیگ برای ما شروع شده و ما داریم به استقلال واقعی نزدیک می‌شویم. انگیزه بازیکنان باید چند برابر شود تا بتوانیم مسیر موفقیت را ادامه دهیم.

مربی استقلال ادامه داد: با تیم فجرسپاسی بازی داریم که تیم بسیار خوبی است. آنها پس از صعود به لیگ برتر، برابر تیم‌های بالای جدول عملکرد خوبی داشتند و همین موضوع ما را هوشیارتر می‌کند. مطمئناً بازی فردا آسان نخواهد بود، اما ما استقلال هستیم و می‌خواهیم روند خوبمان را ادامه دهیم. ضمن اینکه پیروزی در این دیدار می‌تواند ما را به صدر جدول نزدیک‌تر کند و از همین نظر هم اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به میزبانی تیم فجرسپاسی گفت: بازی زیبا باشد، چرا که فجرسپاسی پس از چند سال دوباره به لیگ برتر بازگشته و ما هم خوشحالیم که در شیراز بازی می‌کنیم. هواداران استقلال در شیراز همیشه پرشور و پرشمار هستند و امیدوارم فردا در ورزشگاه حضور پیدا کنند و از تیمشان حمایت کنند.

خسرو حیدری در ادامه ضمن اشاره به تقابل با پیروز قربانی، سرمربی فجرسپاسی گفت: قربانی از بازیکنانی بود که در کنار او بازی کرده‌ام و برای او آرزوی موفقیت دارم. او از مربیان نسل ماست که نتایج خوبی گرفته و امیدوارم بازی فردا دیداری جذاب و تماشاگرپسند برای هر دو تیم باشد.

وی همچنین درباره قضاوت این مسابقه اظهار داشت: امیر عرب براقی بازی از داوران خوب کشورمان است، اما طبیعی است که یک‌سری حساسیت‌ها نسبت به او وجود دارد. در بازی با استقلال خوزستان، برخی تصمیمات باعث ناراحتی هواداران شد. آن دیدار یک صحنه پنالتی داشت که کارشناسان هم تأیید کردند خطا بود، اما متأسفانه در اتاق VAR بررسی نشد. عرب براقی در آن بازی در اتاق VAR حضور داشت. با این حال امیدوارم داوری این بازی برای هر دو تیم خوب، دقیق و بدون اشتباه باشد تا مسابقه‌ای سالم و زیبا شاهد باشیم.

مربی استقلال در بخش دیگری از صحبت‌هایش به تغییر ساعت برگزاری مسابقه اشاره کرد و گفت: تقریباً تمام بازی‌ها ساعت ۶ یا ۷ برگزار می‌شد، اما نمی‌دانم چرا بازی فردا را ساعت ۳ گذاشتند. این زمان برای بازی مناسب نیست، چون برنامه‌ریزی تغذیه و استراحت بازیکنان را بر هم می‌زند و حتی شرایط رفت‌وآمد تیم‌ها را دشوار می‌کند. روند خوبی در برگزاری بازی‌ها وجود داشت و بهتر بود همان زمان حفظ می‌شد. البته این موارد بهانه نیست، اما از نظر برنامه‌ریزی فدراسیون می‌توانست تصمیم بهتری بگیرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • داورپولیس IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    عرب براقی کارمند غیر رسمی باشگاه پرسپولیس و حقوق بگیر یوسفی هوادار متمول پرسپولیس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی